Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opcja przy logowaniu

Dexude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się wyłączyć opcje, że przy logowaniu z innej przeglądarki nie można wymieniać przedmiotów na steamie? W*****a to po usuwaniu cookie, bo ciągle 7dni na bety musze czekać.

73685633822473628956.png

Opublikowano

Czy da się wyłączyć opcje, że przy logowaniu z innej przeglądarki nie można wymieniać przedmiotów na steamie? W*****a to po usuwaniu cookie, bo ciągle 7dni na bety musze czekać.

Musisz wyłączyć Steam Guard (nie polecam) Albo betować na innej przeglądarce a nie  z której usuwasz ciasteczka.Lub też mam taką opcje jak zapamiętaj użytkownika.

Opublikowano

A jak mi dopiero co dropła chroma 2 i chce ją sprzedac dzisiaj, ale wyswietla mi sie, ze musze odczekac te 7 dni, bo z innej przegladarki sie zalogowalem to da sie jakos ja sprzedac? :D

73685633822473628956.png

Opublikowano

A jak mi dopiero co dropła chroma 2 i chce ją sprzedac dzisiaj, ale wyswietla mi sie, ze musze odczekac te 7 dni, bo z innej przegladarki sie zalogowalem to da sie jakos ja sprzedac? :D

Możesz to zrobić z steama zainstalowanego na komputerze,o ile nie masz tam blokady.Jeżeli taka jest na przeglądarce i programie musisz czekać.

Opublikowano

To mam jeszcze jedno pytanie odnośnie PSC. Czy jak kupie psc za 80zł to mi doładuje te 20euro czy zabraknie groszy? Bo 20 euro = 80,2zł

73685633822473628956.png

Opublikowano

To mam jeszcze jedno pytanie odnośnie PSC. Czy jak kupie psc za 80zł to mi doładuje te 20euro czy zabraknie groszy? Bo 20 euro = 80,2zł

jak widac zabraknie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...