Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Hack!

Djabloo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytajcie regulamin - Do każdego linku z plikiem należy dodać scana np. z VT. Najlepiej jakbyś też zamiast filmiku wstawił zdjęcie AKTUALNE że on chodzi.

//:RMCF1902 do każdego linku z którego trzeba coś ściągnąć a nie

do linków z yt nie trzeba dawać skana

Sharecash? Rzadko kiedy się pojawia link z tego serwera. Prawdopodobnie trzeba się tam zalogować, ale nie polecam użytkować tego. 100x lepsze jest Rapidshare.

@down: Nie wiem jak to dokładnie jest, ale ja stamtąd nie pobieram nic. Jedyne zaufane forum wobec mnie to jest to na którym właśnie jesteś (jeszcze jest kilka ale...). Nie polecam twojego sposobu zdobywania hacków...

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Czytajcie regulamin - Do każdego linku z plikiem należy dodać scana np. z VT. Najlepiej jakbyś też zamiast filmiku wstawił zdjęcie AKTUALNE że on chodzi.

Sharecash? Rzadko kiedy się pojawia link z tego serwera. Prawdopodobnie trzeba się tam zalogować, ale nie polecam użytkować tego. 100x lepsze jest Rapidshare.

Ale na YouTube pojawiają się TYLKO LINKI DO SHARECASH te filmiki są z botami z przed np.20 godz lub 2 dniami inni użytkownicy YouTube kopiują to i wrzucają choć nie wiedzą że to jest JEDEN I TEN SAM LINK .

PS:Drodzy użytkownicy tego forum za niedługo wrzucę bota jest dosyć dobry i proszę nie pisać w komach ,,To już było....." itd. nie pisać mi że kopiuje je z tego forum do usłyszenia.

Opublikowano

hack już dawno nie działa

ehh weapon hack już od ponad roku

tak samo jak ten hack..

topic masz hacki na tym forum to ściągaj stąd bo tu dizałają..

a nie szukasz jakiś sprzed roku i myślisz że będą działać

closed..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...