Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włączenie WH Metin2.pl

morcen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko jak zaznacze ta opcje co pokazales kamilex 122 to on chodiz i sma leje a mi chodzi ze ja podchodze do wybranego moob i postac stoi a moob pada zero mego ruchu postaci 

co do alelaska wlasnie luram i nie padaja musze spacja walic by zadawacc im dmg 

Opublikowano

tylko jak zaznacze ta opcje co pokazales kamilex 122 to on chodiz i sma leje a mi chodzi ze ja podchodze do wybranego moob i postac stoi a moob pada zero mego ruchu postaci 

co do alelaska wlasnie luram i nie padaja musze spacja walic by zadawacc im dmg 

Odznacz ten miecz z "A" i włącz tą ściankę czy jak to kolwiek wygląda ;p

Opublikowano

tak też tak mamy.ale mi pelerynki same zabijają jak luruje wiec nie musze tego niewidzialnego ataku naciskać(ten murek)

tylko bez niego to wogle niezabijal mi musialem derzac w mooba

Opublikowano

Włącza się tak /antifly i enter

ta opcja dziala na nieodpychanie na koniu a nie z buta jak sie bije by mooby padaly bez najezdzaniania na nie

Opublikowano

lol dzisija cos takiego wyskakuje lip.os.pyc nie mozna otworzyc gram i nagle wyskauje i loga co jest?

dodam ze metek spatchowany uaktualniony

Opublikowano

Przecież to takie proste.... 
Koleś ustaw czas lurania pelkami na "1" sekundę i gotowe. Moby na ciebie wchodzą i same umierają... Możesz do tego użyć autopotka żebyś nie padł jak moby więcej biją i tyle. Nawet opcja niewidzialny atak nie jest tu potrzebna :) Zrób jak ci mówię .

Opublikowano

czyli opoznianie moobo czy jakos tak 1 sekunda mam i nic nie padaja lura je tylko po 1 sekundzie od pojawienia sie i tyle 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...