Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GM - zablokowanie kopiowania itemów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. public void onMiddleClick(InventoryClickEvent event) {

2.  

}

Jeżeli chcesz mogę Ci zrobić plugin do tego, tylko czy ma wszystkim blokować?

Opublikowano

@dekros123

Zdawało mi się że można sprawdzić jakie jest to kliknięcie, wprawdzie można ale gdy testuje to pisze że jest to lewe kliknięcie (jakbyś wkładał coś do ekwipunku, przenosił), nie da się jednak określić kliknięcia scrolla, chyba że zablokujesz lewe kliknięcie całkiem co nie jest dobre.

Nie da się

@1361622928-U485574.pngDeViLeKTV1337

Nie zrobi tego w skrypcie bo w skrypcie nawet nie ma takiej opcji.. jest to jak LPM więc nie da się tego wykonać nie blokując całkiem LPM

@dekros123

Da się jeżeli porównasz blok celowany z blokiem który dostaniesz, innego rozwiązania nie widzę, bugowało by się to, jeżeli mogę prosić o kod to też proszę bo jestem aż ciekaw co wykombinowałeś  :P

Opublikowano

Uhhh to jest trudne  Możesz zablokować w skryptach dostępu danym rangą itp lub znaleść plugin odpowiedz czego używasz.

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

tzn da się to zrobić inaczej te blokowanie klikania kółka mam to w swoim pluginie ale teraz na fonie jestem jak wróce do domu to napisze

Co ja tutaj robie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...