Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Franklin kupiony garaż, stunigowany pojazd - brak pojazdu

markokks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj kupiłem garaż Franklinowi i nowy pojazd który stuningowałem na maksa.

Gre zapisałem wczoraj. Dziś idę po grać i nie mam pojazdu ani koło domu ani w garażu kupionym.

Proszę o pomoc

MarkoKKS.png

Opublikowano

Chciałbym Ci podać jakieś rozwiązanie czy cokolwiek - ale nie ma!
To jest najzwyklejszy "bug" - możesz posprawdzać w jakimś innym swoim garażu czy coś...Na to nie ma rozwiązania zwłaszcza że zapisałeś grę i teraz za każdym razem jak wczytasz mimo wszystko nie będzie samochodu
Znajomy nawet na GTA Online miał podobnie że auto za ponad 800 tyś. zamieniło na jakiś losowy wóz z ulicy ;)
Na to niestety rady nie ma.
Chyba że wczytasz wcześniejszy zapis gdzie jeszcze masz kasę i na nowo odpicujesz sobie auto :)

5gubmKI.png

Opublikowano

U mnie też pojazdy czasem znikają, ale wystarczy że przełączę na inną postać, trochę się pokręcę lub zrobię misję, później wracam i wszystko jest na swoim miejscu.

who cares?

Opublikowano

Czyli nie opłaca się kupywać pojazdów w singlu .

I zostaje się modlić by naprawili to.

Dzięki

Opłaca się - ja na ten przykład nie mam żadnego problemu z autami w SP czy Online.

To są najzwyczajniej w świecie "bugi" które zdarzą się co po niektórym osobom :)

5gubmKI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...