Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin na skrzynie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grałem ostatnio na pewnym serwerze i chciałem się dowiedzieć jak nazywa się plugin, dodający skrzynie z losowym dropem ?

Chodzi mi o to że na spawnie stoją skrzynie, klikając LPM pokazuje Nam co z nich możemy dostać a PPM klikając kluczem losujemy nagrodę ?

Proszę o szybką odpowiedz.

bez reklam

Opublikowano

Chodzi o to że na spawnie sa skrzynki np: Common_Crate i żeby ją otworzyć gracz musi kupić lub dostać klucz: Common_Key

bez reklam

Opublikowano

Rozumiem więc polecam plugin lub możesz utworzyć skrypt albo coś łatwego ustalić skrzynke z dropu z zawartym itemem i nie będzie potrzebne nic w związku z konfiguracją.

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

NA treasurechest masz 3 opcje; losowe eq z których włożyłeś do skrzyni albo nie ma limitu, co kilka godzin.

Nie ma bugów:

- TreasureChest

Opublikowano

@up'y Mają dysleksję pełną...

@topic

Jest to plugin ItemCases.

http://www.spigotmc.org/resources/itemcases-cs-go-cases.3744/

Witam. wiesz może jak w pluginie ItemCases zrobić żeby skrzynki dropiły ze stone ? 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

To może jaki polecacie plugin, że wymagany jest klucz i skrzynka w EQ, aby coś wylosować ? 

bez reklam

Opublikowano

To może jaki polecacie plugin, że wymagany jest klucz i skrzynka w EQ, aby coś wylosować ? 

Na stronie spigota jest plugin o którym mówisz, "CrateReloaded"

2lw7hol.png

Νεχ ποσσυμ τεχυμ ωιωερε, νεχ σινε τε. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...