Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na Metin2.pl oraz Yangi na Allegro.

misupisu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam do was pytanie. Chciałbym pograć sobie na samosie ninja archer (tak 4fun :) ). Kupiłbym sobie na start troszke kaski z allegro, tylko powiedzcie mi czy lepiej za kase kupić eq na bodego na 35 i dropać coś czy odrazu na ninje?

cac841f1bf1704cemed.png

Opublikowano

No zależy też ile chcesz kupić i gdzie chcesz dropić tym dropkiem ;) 

Polecam zrobić jakieś w miarę eq na dropa nie wydając całej kasy i zostawić sobie na ninje / eq buffa i dropić ;)

Opublikowano

Myślę, że lepiej kupić już gotową postać np 35 LVL. Jest takich pełno, kupisz ją za grosze, a zaoszczędzisz masę czasu. Pozdrawiam ! :)

Pasjonat
Opublikowano

Myślę, że lepiej kupić już gotową postać np 35 LVL. Jest takich pełno, kupisz ją za grosze, a zaoszczędzisz masę czasu. Pozdrawiam ! :)

Na wbicie 35 nie trzeba takiej masy czasu, a dzięki kupieniu samych yangów lepiej i mniej wydając na tym wyjdzie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Najlepiej dla Ciebie byłoby zacząć na Tortudze, robiąc na początku dropka 35lvl bodego. Tylko teraz tak - do 30 poziomu wbijasz Aure na M i maksujesz berka, potem na 30 resetujesz i wbijasz Berka na M a aure dopiero na 35, bo OZ berka są kosmicznie drogie. Od 18 poziomu najlepiej exp na ezotach, tam nazbierasz raz że ulepszaczy, dwa że wpadną Ci 2-3 riby to być może coś z HP bo sporo biżuterii leci. Później jak zrobisz bodego jakieś tam proste EQ bo do M2 za wiele nie trzeba i podexp sobie ninje do 35 żebyś mógł czytać 2x KU :) 

lownfast

Opublikowano

zacznijmy od tego że zarobek na 35lvu to padaka

Piszesz że chcesz grać 4fun więc zakup na allegro ~500kk i zrobisz full eq na ninja :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...