Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do wyjścia z brązu

Malutki3286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakimi postaciami będzie najłatwiej wyjść z brązu - najłatwiej się "nafedować" (najlepiej wymieńcie wszystkie)

Znam:

Mid - Cass,Kata,Zed,Fizz,Heim,Yasuo,Aka

Top/Jungle - Yi,Trynda,Yasuo,Darius,

Jeśli jest taki temat poproszę o link.

Opublikowano

Yasuo jungla ? nie słyszałem junlge: jax, xin, lee(tu trzeba potrafić nim grać), ww, Vi, Diana
W bronzie można wszystkim ugrać wiem bo byłem w bronze V 

Opublikowano

Polecam Dianę na mida, jest dosyć łatwa, silna, kontruje np le blanc która jest teraz w mecie

Ma dasha więc, zawsze mozesz zroamowac i kogos zabic na innej lini

Polecam też nauczyć się grać Urgotem, w brązie nikt nie zna jego możliwości i nie wiedzą jak na niego grać :p A jest bardzo mocny i moglbys nim wyjsc nawet do challengera :)

Opublikowano

Yasuo jungle viable Kappa

Graj asasynami typu katarina akali lb fizz

Opublikowano

Moim mainem jest Annie, łatwo nią wyjść z każdej dywizji.

Zrobię Ci listę, ale nie sugeruj się nią w stu procentach, wystarczy umieć grać postacią.
Do brązu dobrzy są:

• Xin Zhao - łatwo wygrać nim grę poprzez rozwalanie wież, które jest bardzo szybkie poprzez "Q" i "W",
  • Warwick - jeśli w przeciwnej drużynie jeden gracz jest za mocny żeby wygrać team fight lub zabić go to wtedy przydaje się twoje "R" i "W" dające szybkość ataku sojusznikom i Tobie,
  • Katarina - ogromne obrażenia połączone z pasywną umiejętnością pozwalają przy odpowiednim nafeedowaniu wygrać 1 vs 5,
  • Yasuo - jego "Q" i "R" dobrze ze sobą współgrają i potrafią wygrać team fight, zwłaszcza jak oprócz Yasuo ktoś podrzuca,
  • Zed - świetny do wykluczenia adc bądź midera oraz łatwy do wygrania mida, fajnie można się pobawić w trolling z cieniami,
  • Kha'Zix - ciekawa postać, ogromne obrażenia i niewidzialność oraz skok odnowiony po zabiciu (jeśli rozwinięty)
  • Darius - dość mocny defensywnie jak i ofensywnie, posiada wbudowaną truciznę i nieuchronne obrażenia z ultimate,
  • Fiora - sam nią wychodziłem z brązu, zadaje strasznie dużo obrażeń i jest nie do zabicia jeśli użyje ultimate co nie pozwala na focus w team fight'ach,
  • Akali - przed nią nie da się uciec, bije dużo i co najlepsze ma niewidzialność z "W" co pozwala na przetrwanie team fight'u pomimo focusu,
  • Lee Sin - dobre combo 1 vs 1, spowolnienie i przy dobrym użyciu "R" podrzuca wszystkich przeciwników,
  • Pantheon - początkowe obrażenia są mocne, defensywnie jest średni i prosty do opanowania czy nafeedowania się.

Postacie, od których gra zależy w mniejszym stopniu(według mnie):

• Jinx - dobra do rozwalania wieży i dobra jako strzelec pod względem szybkości ataku, obrażeń i zasięgu + "R" na całą mapę,
  • Lucian - mobilny, umiejętność pasywna zapewnia mu zadanie sporych obrażeń w krótkim czasie,
  • Varus - obszarowe unieruchomienie i spowolnienie pozwalają na spokojne odstrzeliwanie wrogów pokolei,
  • Leona - jest tankiem z wieloma unieruchomieniami i ogłuszeniami, często wygrywa bot lane i team fight'y,
  • Thresh - świetny tank do team fight'ów i gry na bot lane, jego efekty kontroli tłumu pozwalają strzelcom spokojnie wykonywać swoją rolę,
  • Blitzcrank - dobra postać do wyciągania silnych pod względem obrażeń przeciwników, takimi akcjami potrafi wygrać grę.
Opublikowano

powiem ci tak wszystkim można wyjść ale skoro nie potrafisz wyjść to brąz jest twoją dywizją  a po za tym było pełno takich tematów  :D

Nie grałem 2 lata w LoL'a dlatego spadłem. Nie mogę wyjść bo 50% gier wygląda tak, że albo ktoś afczy albo ma staty 0/10 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...