Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra podczas kolejki.

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukałem ale znaleźć nie mogę, poszukuję gry w którą spokojnie będę mógł pograć podczas czekania w kolejce lub w lobby. Chodzi mi dokładnie o gre typu Exp-Drop-Buy-Exp-Drop czyli coś jak na privach metin2, podajcie mi tytułu jakiś fajnych nie skomplikowanych gier opierających się na grindzie, nie podawajcie mi metina ponieważ spędziłem tam mnóstwwo czasu i ogołnie żeby się bawić trzeba trochę posiedzieć a chcę gry w której grindowanie podczas kolejek jakoś wystarczy.

Pozdrawiam. 

P.s chodzi o MMORPG :P

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Dzięki chłopaki path mi się nie bardzo podoba a mi chodzi bardziej o jakieś, że expie niż karcianki xD

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

c9, ale dungi mogą okazać się momentami jednak długie i dużo trzeba włożyć w tą grę by być 'kimś' pod względem skilla jak i czasu na zrobienie eq. 

Opublikowano

Pomimo grafiki spodobać może Ci się NosTale, Rappelz, Shayia, Lineage II.

Opublikowano

Wydaje mi się, że Aion będzie najlepszą opcją (alchemia i te sprawy). Przyjemna odskocznia od MOBA :)

Opublikowano

Od siebie polece Rifta, stopniowe robienie questow, expienie a nawet robienie rajdow jest mozliwe w champ select. Czasami trzeba uwazac ale jak jestes in-game to mozesz ten czas przesiedziec na swojej instancji, tj. domku, wlasnym terenie. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...