Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Kamermodem na PandoraMT2.

Davids987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem a mianowicie jest nim to że gdy ustawiam dropa na Kamermodzie, na serwerze PandoraMT2 to co jakiś czas mnie wylogowuje. Czasem pochodzi nawet z godzinę a czasem 10 minut. Jest zawsze zminimalizowany a jak zaglądam to jestem wylogowany. Ogólnie gdy używam kamer moda to korzystam z funkcji: autopelerynek,autopotów,autoskilli,podnoczenia przedmiotów i dotacji expa na gildii. Mam tez wgrane pliki, dzięki, którym nie widzę większości itemów, ale bez nich to samo się dzieje poza tym one nie ingerują bezpośredno w system gry.

Opublikowano

Wyłącz auto potowanie                 l   kup sobie auto potki u Handlarza.

Wyłącz skillhack                            l to jest zbędne.. wystarczy eq do expa.

Wyłącz dotacje expa na gildie       l  masz anty expa...

Wyłącz szybki nie widzialny atak(as)

Możliwe też ze ci net muli. 

Opublikowano

Ogólnie teraz ustawiłem najmniejszą rozdzielczość, wyłączyłem wszystkie cienie i zmniejszyłem odświeżanie. A na samym modzie zmniejszyłem czas używania pelerynek z 1 sekundy do 9 i przestałem używać AS-a, ale dalej wywala. A co do dotacji to muszę ją mieć bo na 35 poziomie sam pierścień nie zawsze nadąża z oddawaniem więc dotacja to takie zabezpiecznie. Skill hacka tez moge ewentualnie wyłączyć albo zostawić żeby tylko aure uzywał.

Opublikowano

Jaki masz dystans pelerynek? Być moze jest duży i dlatego Cię wywala.

Coś robisz podczas dropienia na komputerze?

Czasem tak a czasem tylko mod chodzi, ale tak czy inaczej wylogowuje.

Pewnie siedzisz na CH1, lub masz za slaby internet.

Z inncyh ch też wywala a interent to neostrada 10Mbit/s na dobrym łaczu więc to nie to.

Opublikowano

Czasem tak a czasem tylko mod chodzi, ale tak czy inaczej wylogowuje.

Z inncyh ch też wywala a interent to neostrada 10Mbit/s na dobrym łaczu więc to nie to.

Powiem ci tak, ze tez mam identyczny problem co ty, ale przestalem stawiac te boty, bo tak czy siak wywalalo. Najdziwniejsze jest to, ze czasami jednak ten bot stal cala noc, a raz wylaczal sie po 10 minutach.

http://www.speedtest.net/Sprawdz swoja szybkosc neta tutaj

Przez pelerynki to to nie jest na pewno, moj znajomy ustawial 1 na 9999 i go rzadko wywalalo (gdzies tak raz na 2 tygodnie)

SkillHack itp to to tez na pewno nei jest.

To jest na pewno przez neta, ja tez mam slaby net, najlepiej miec minimum 30mb/s to masz pewke, ze nie wywali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...