Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile to może zająć?

jbbb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem świeżym master guardian elite. Mam pytanie ile może zająć wbicie distinguished master guardian zakładając, że będę wygrywać wszystkie mecze i miał 3-5 mvp? Aktualnie 5win pod rząd. 

x

Opublikowano

­Cóż, to zależy od Twoich chęci jak i zarówno zwycięstw. Staty, MVP to przede wszystkim ważna rola.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Z MGE na Szeryfa trzeba wygrać więcej niż 3 mixy. Kolega miał ponad 8 wygranych pod rząd i dopiero przy 9 go awansowało, chociaż był wysoko w tabeli prawie w każdym meczu.

Opublikowano

Jeśli po awansie nie przegraleś kolejnego meczu i grasz oporowo to do 5-10 meczy powinieneś sie wbić.

Ja po awansie przegrałem jedną grę 16:6 i następną wygrałem 16:1 - awans na kolejny rank.

Opublikowano

Powiem Ci tak, ja na silverach przegrałem około. 3 mecze pod rząd, potem 1 wygrałem i dostałem avans do Silver Elite ;) Graj, graj i jeszcze raz graj. Trudno jest określić kiedy będziesz miał awans(jak dla mnie).

82530579353928875430.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...