Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sion exploit SAFE ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele słyszałem o exploicie do siona , jedni mówią że pakiety,srety = instaban. Drudzy flejmią pierwszych i piszą że już nie ma pakietów i jeżeli nie dostaniesz reporta = safe.

Exploit trzyma się kilka miesięcy, czy jest safe(tak wiem że czitowanie jest złe mamo :D i że w krotce czy później pojawi się ten magiczny napis)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

można tłumaczyć ze bugowałeś wardem wrazie bana za czity, za bugi chyba mniejsszy albo wcale :D sprawdzę jutro.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

można tłumaczyć ze bugowałeś wardem wrazie bana za czity, za bugi chyba mniejsszy albo wcale :D sprawdzę jutro.

Za nadużywanie błędu gry, także jest ban.

Był bug, gdy użyłeś ulta siona, a później spamowałeś "H", postać się zatrzymywała (leciał za to perm, nie wiem jak z wardem).

@topic

Jeżeli ktoś Cię nagra i wyśle do support'u, jest duże prawdopodobieństwo na banicję konta.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Za nadużywanie błędu gry, także jest ban.

Był bug, gdy użyłeś ulta siona, a później spamowałeś "H", postać się zatrzymywała (leciał za to perm, nie wiem jak z wardem).

@topic

Jeżeli ktoś Cię nagra i wyśle do support'u, jest duże prawdopodobieństwo na banicję konta.

Po pierwsze, Riot Games ma na to wyjebane, po drugie, jaki perm za trzymanie H? o.O Ktos moglby przypadkiem to w grze znalezc i dostac perma, to by nie mialo sensu. Pics or didnt hapen ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@top

Perma nie dostaniesz za samo uzywanie, dopiero jesli znajdziesz sie w sytuacji jak THE NITRO ZYNIAK! B)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jeśli będziesz grał z widocznym exploitem, szanse na bana się zwiększają.

Skoro ktoś nagrałby Cię, to myślę, że zostałbyś prędzej zbanowany, niż grając legit.

Warto też zwrócić uwagę, że nikt nie nagrywa meczy, bo ktoś włączył exploit do siona, więc ja bym się nie martwił. :P

Opublikowano

Po pierwsze, Riot Games ma na to wyjebane, po drugie, jaki perm za trzymanie H? o.O Ktos moglby przypadkiem to w grze znalezc i dostac perma, to by nie mialo sensu. Pics or didnt hapen ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@top

Perma nie dostaniesz za samo uzywanie, dopiero jesli znajdziesz sie w sytuacji jak THE NITRO ZYNIAK! B)

http://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/tips-tricks/RE7XxFM8-dont-use-this-sion-ult-mechanic-or-youll-get-banned

Jeżeli Ciebie ktoś nagra jest duża szansa na to, że dostaniesz bana.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...