Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Guard i kupno gry.

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko.

Czy jeżeli założyłem nowe konto i włączyłem od razu Steam Guard, to czy po 15 dniach będę mógł przeżucic itemy z CS:GO z innego konta (za pomocą trade'a), a następnie kupić CS:GO na to nowe konto?

Czyli w skrócie:

1. czy na steamie można posiadać itemy z gry nie posiadając tej gry kupionej?

2. czy po 15 dniach od włączenia steam guard będe mogl przyjac itemy czy musze cos kupic czy cos? :P

dsa

Opublikowano

1.Można posiadać itemy z gry nie posiadając tej gry :D

2.Będziesz mógł przyjąć itemy.

Do odblokowania rynku musisz zakupić grę lub doładować portfel  w wysokości 5 euro.

Opublikowano

#trocherefresh

czyli aby moc trade'owac musze tylko poczekac 15 dni, a aby moc kupowac na rynku musze kupic gre i poczekac 30 dni?

­

Owszem ale żeby kupować/sprzedawać na rynku musisz doładować bądź kupić gre za minimum 5 euro.

Opublikowano

Siemaneczko.

Czy jeżeli założyłem nowe konto i włączyłem od razu Steam Guard, to czy po 15 dniach będę mógł przeżucic itemy z CS:GO z innego konta (za pomocą trade'a), a następnie kupić CS:GO na to nowe konto?

Czyli w skrócie:

1. czy na steamie można posiadać itemy z gry nie posiadając tej gry kupionej?

2. czy po 15 dniach od włączenia steam guard będe mogl przyjac itemy czy musze cos kupic czy cos? :P

Po pierwszym doladowaniu musisz odczekac miesiac zeby cos kupowac na rynku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...