Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AT Tekst - wyniki.

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

275791426340168592769.png

1 miejsce - osoba z nr 18, tą osobą jest:

@#anonim

Otrzymuje:

Nową, unikalną nagrodę, widoczną na całym forum - 61-AwardImgMaster-1425576319.png + 10% z paska ostrzeżeń

2 miejsce - osoba z nr 37, tą osobą jest:

@harnaś

Otrzymuje:

8-AwardImgMaster-1361138012.png + 5% z paska ostrzeżeń

3 miejsce - osoba z nr. 45, tą osobą jest:

@Niewyspany

Otrzymuje:

9-AwardImgMaster-1361138078.png lub 7-AwardImgMaster-1361137781.png + 5% z paska ostrzeżeń.

Gratuluję! : )

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Dzieki tym wszystkim co na mnie glosowali choc bylo ich ich nie wiele i co by wiecej o tym pisac tyle.A teraz AT,po pierwsze jestem szczesliwy ze wygralem ale jednak popieram benka na c**j wam lista rezerwowych jak jej nie uzywacie i prawie wszystko to walkowery nawet walka o 3 miejsce po srugie tematy oklepane bardzo oklepane jak ktos slucha duzo ibpisze to jak dacie temat przyjazn np to on sobie to skojarzy z ogromem innych wykonwcow ktorzy to nagrali.Organizatorem Tekst powinien byc ktos kto sie zna a ludzie co oceniaja rowniez bo przyjdzie taki z metina i bd ocenial tekst?chocby ktos jechal na czworkach i z tematem to moze wygrac ten z jednym rymem bo ktos sie nie zna to tyle ode mnie mimo wszystko dzieki do nastepnego

Opublikowano

Dzieki tym wszystkim co na mnie glosowali choc bylo ich ich nie wiele i co by wiecej o tym pisac tyle.A teraz AT,po pierwsze jestem szczesliwy ze wygralem ale jednak popieram benka na c**j wam lista rezerwowych jak jej nie uzywacie i prawie wszystko to walkowery nawet walka o 3 miejsce po srugie tematy oklepane bardzo oklepane jak ktos slucha duzo ibpisze to jak dacie temat przyjazn np to on sobie to skojarzy z ogromem innych wykonwcow ktorzy to nagrali.Organizatorem Tekst powinien byc ktos kto sie zna a ludzie co oceniaja rowniez bo przyjdzie taki z metina i bd ocenial tekst?chocby ktos jechal na czworkach i z tematem to moze wygrac ten z jednym rymem bo ktos sie nie zna to tyle ode mnie mimo wszystko dzieki do nastepnego

100% Racja, ale wdawać w szczegóły się nie będę bo jeszcze zaboli i bana kolejnego dostanę.

Napiszę po prostu brawa dla zwycięzców.

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Opublikowano

Gratuluje zwyciezcom, ale popieram to co pisali wyzej, tematy i glosujacy ludzie. Na moim przykladzie, eliminacje mialem z dobrym teksciarzem z forum, dawno sie nie udzielal w pojedynkach, ale z tego co pamietam dobre 16 skladal, wygralem glosami od osob ktore raczej ogarniaja temat. Potem w cwiercfinale dostalem jakiegos typa, ktory skillem nie grzeszyl, a po wygranej ze mna w polfinale przegral walkowerem, smieszne troche. Po c**j brac udzial, zajmowac miejsca, a potem oddawac walkowery. Smieszne tez bylo tlumaczenie walkowera w pojedynku o 3 miejsce - matury. Jak sie zapisywal to nie wiedzial, ze niedlugo bedzie musial sie na nie uczyc ? Pierwsze AT w ktorym bralem udzial i troche chała wyszla, czekam na kolejne i na ranking pojedynkow ktorym Xquartz mial sie zajac po AT ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...