Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW] Ścinki myszki

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pisałem o tym temat jakieś 6 miesiecy temu lecz źle go opisałem.Po zainstalowaniu MW3 i wejściu na server sprawdziłem frapsem ile mam klatek bo konsola nie działa i utrzymuje mi się stałe 50fps ze spadkami do 40 niżej nie schodzi ale gdy gram i ruszam myszką to nagle jest ścinka broni i moge ciągnąć myszką dalej ale celownik stoi i po 2sekundach puszcza.Czym może być to spowodowane?Gdy grałem na win XP takiego problemu nie było a gdy teraz przeniosłem się na Win 7 coś takiego się pojawiło.

Proszę o pomoc!!!!

#edit#

W singlu nie ma tego co w multi celownik ładnie chodzi bez ścin tylko w multi tak mam.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Czasami się tak dzieje ale tylko czasami. U mnie jest tak, że jak mam włączonego Minecrafta i w tym czasie w coda mw3 gram i jeszcze nagrywam tyle, ze nagrywam action to tak ścina, ze się nie da grać. Dzisiaj akurat tak zrobiłem i cudem miałem staty 5/5/9 :)

Jeżeli masz puszczoną tylko tą gre mw3 to spokojnie nagrasz kilka meczy bez żadnej ścinki. Niestety frapsem czegoś takiego nie zrobisz. Też próbowałem nagrywać coda frapsem i się nie dało grać a jak zacząłem nagrywać actionem to śmiga bez zacinki :)

Zobacz jak ci będzie sie grało z Action bo jestem przekonany na 99 %, że nie będzie ci ścinało.

Istnieje też prawdopodobieństwo, że akurat tera wystąpiło u ciebie takie zjawisko bo miałeś coś innego jeszcze włączone podczas gry.

Czasami nawet włączona przegladarka internetowa monno ogranicza działanie, poprawne działanie gry.

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Opublikowano

Nie zrozumiałeś mojego postu ja fraps użyłem do sprawdzenia klatek na sekunde a nie nagrywania!!!!!Nadal prosze o inną pomoc

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...