Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kapak856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

169401410887691464162.png

Cześć, Na wstępie chciałbym zamieścić notkę do moderatorów.

Jest to Officjalna prezentacja na tym forum więc poproszę inne usunąć.

1886818.jpeg

Nazwa Serwera : Polish Real Life 
Ip serwera : mtasa://80.72.47.179:20010
Strona Serwera : www.polish-real-life.xaa.pl
Nasz Banner :d2754d36d40b57e1f7e8c54db1d209dc.png

Akcja rozgrywa się w Los Santos. Pojawiamy się początkowo przed urzędem miasta, jako zwykły Carl Johnson. Początkowo musimy zarobić na własny sukces, wyrobić sobie dowód, prawo jazdy, podjąć się jakiejś pracy. Najpierw mamy pracę dorywczą typu: Tartak, wożenie przesyłek czy w końcu zbieranie śmieci. ( gdzie są prace na samym końcu prezentacji ) Po zarobieniu kilku groszy i zdobyciu doświadczenia możemy przystąpić do stałej pracy. Pracę możemy zdobyć pisząc do niej podanie na forum serwera ( zaniedługo przez skrzynkę pocztową wysyłanie CV! ). Gdy zarządca danej placówki nas przyjmie przystępujemy do szkolenia a później do pracy, dostajemy ważne w pracy wyposażenie. Dalej powinniśmy zarabiać aż dorobimy się naszego ,,sukcesu'' tzn. Pierwszego pojazdu, pierwszego mieszkania a może nawet pierwszego biznesu jakim może być np warsztat, usługi gastronomiczne, salon samochodowy czy nawet klub ze striptizem.

1886822.jpeg

Założyciel/H@  - 

Jak kupić dom :

Prezentacja jednego z graczy :

Opublikowano

Super server, polecam. W grze mam taki sam nick jak tutaj. Byćmoże założe gang, więc jeżeli ktoś chce dołączyć to pisac na pw w grze. Teren: Głównie Idlewood oraz może El Corona.

Jedyne co mi się nie podobało to było na początku gdy dołączyłem, a mianowicie nie mogłem znaleźć instruktora do prawa jazdy. Ale następnego dnia już zdałem egzamin, kupiłem dom i mam (przynajmniej dla mnie) dobrze płatną prace ;D Naprawde polecam!

"Kto pragnie pokoju, niech przygotowuje się do wojny"

-Vegetius

banner2.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...