Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO][BO2][AW]Ile osób gra?

Vipper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Ile osób gra w COD:BO2, COD:BO, COD:AW? Która z tych części ma szansę zostać najbardziej ponadczasową w multiplayer? A może czekać na 3 część Black Ops? :)

Opublikowano

COD:BO - Średnio dużo

COD:BO2 - Dużo 

COD:AV - Dużo (bo najnowsze)

Ja uważam że AV jest za bardzo w przód z technologią której dzisiaj nie wynaleźli.

BO trudno mi powiedzieć jakie czasy,ale powiedziałbym że z czasów teraźniejszych,grafika i dźwięki są na dobrym poziomie.

BO2 jest moim zdaniem jedną z najlepszych wersji Call of Duty,dobry multiplayer,dużo broni i dodatków oraz w trybie kampanii możesz robić swoją klasę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ponad czasową częścią coda jest chyba aktualnie CoD:MW4... Ta gra się nigdy nie zestarzeje podejrzewam, ciągle serwery pełne, nie ma tak, że szukasz i nie ma z kim grać, a z tych co podałeś to polecam zagrać w AW, najwięcej ludzi - fajne tryby i nowości.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W każdą część Call of Duty gra sporo osób. Najbardziej klimatyczną z tych które podałeś bez wątpienia jest Black Ops. Black Ops 3 zapowiada się ciekawie. AW również mnie zaskoczyło i ten sukces może się powtórzyć. Zwłaszcza po ostatnich dwóch porażkach z black ops 2 i ghost. :P

Opublikowano

Najbardziej klimatyczny cod to cod4 :) Polecam. Wciąż gra bardzo dużo osób :)

Opublikowano

Jak ja żauważyłem to najwięcej gra w Cod Black Ops 2 lecz jeżeli chodzi ci o to zeby było BARDZO dużo osób to tylko cod 4 modern warfare.

Opublikowano

Najwięcej w najnowszą część wiadomo, dla mnie ponadczasowy cod 2 a ulubiony z nowszych to mw3 bo moaby wbija się z palcem w nosie :D

Opublikowano

Najbardziej rajcował mnie Call of Duty:WaW ale przez ogromne ilości cheaterów został zepsuty, identycznie jak Call of Duty 4: MW. Według mnie z tych nowszych CoD'ów to tylko MW3 i MW2. :D

964c9741dc5e504agen.jpg

By Niko

" Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich ''

Jeżeli pomogłem kliknij 'Lubię to' :) 

Opublikowano

W av gra bardzo dużo osób, ponieważ jest najnowszy. inne części też sobie radzą bardzo dobrze. Jeśli mw 4 dalej ma grono graczy to dlaczego nie?

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Jeśli ktoś chciałby pograć w COD AW to zapraszajcie steam xziomusx12. Oczywiście z ts3 i mikro.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

W każdą część Coda gra dużo osób, nie dawno grałem w zwykłą 2 i trochę ich grało.

Zasada jest taka że im starsza gra tym mniej ludzi. 

W częsciach które wymieniłeś wcześniej - gra dużo osób.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...