Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metoda na kopiowanie blessów...

Mahooni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to juiz widzicie ze cala gra jest o hu.. rozepac

wszysko z dupe.

preferuje boty typu afk ale bez przesady.

po ile teraz beda blesy chodzic po 10gr albo po 2

niezle niezle sie chlopcy postarali, tak ze cala gre zasrali....

Opublikowano

najlepsze jest to, że serwery są wyłączana co 5 minut helheim prawie nie istnieje ^^ kolejna motywacja by czekać na s3 i grać dalej

Opublikowano
no czekajcie dalej ^^xD DUPE BYLO JEST I BEDZIE@!@!@

A ty jesteś najwiekszym duperem i najlepszym HAKIEREM.^^

Sami zgotowaliscie takiego globala.Było nie haczyć ile wlezie(te słowa kieruje w szczególności do Mati'ego^^)

Opublikowano

zal... nie grasz w mu a piszesz posty zwiazane z ta gra.. nie rozumiem Cie-.- sry takiego debilizmu nie da sie zrozumiec ... ty nademna czytaj ze zrozumieniem "Ostatnio BoneBlade+13+16+L+S poszedl za 2.5k $" $$$$$$$

Opublikowano

Witam ,

Powiem wam że dosc mam tutaj osób które chwalą się że znają publiczne tricki , lecz chcą za nie pieniądze.

Sam o nowej metodzie dowiedziałem się od Brazylijczka i to za darmo przy normalnym party ... ( ciekawe jaki Polak powiedział by mi to za darmo ?)

Btw. Nawiązując do aukcji nie jest do tego potrzebny żaden super program ...

Metody nie opisze tutaj publicznie jako iż pozniej jest kopiowana i powielana na wszystkie fora tego typu .

Jednakże każdy kto jest zainteresowany tą metodą , która w rezultacie pozwala dobrze "bawić się " w MuOnline proszę o podesłanie PM. Odesle opis metody bez zbędnego "piep*enia".

Pozdrawiam ,

Grzegorz S.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...