Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karty Kolekcjonerskie Steam, jakiś limit ?

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry przepraszam jeśli zły dział ale nie ma konkretnego miejsca na problemy ze Steam więc piszę tutaj.
Witam! Mam pytanie dotyczące kart kolekcjonerskich Steam. Czy występują w nich limity. Głównym powodem mojego pytania jest fakt że jakiś dobry kawałek czasu temu karty dostawałem jak dzikie a teraz kompletnie nic. Dosłownie nic nie mogę dostać. Wiem że w niektórych grach wymagane są wydatki aby dana kartę móc otrzymać jednak są i takie w których dostajemy za zwyczajne granie i nic więcej. A ja nie mogę nic zdobyć na przykład weźmy grę. Risen 2 Dark Waters ma ona wsparcie dla kart i nie powiem bo  trochę ich zdobyłem ale teraz nic. Jeśli znacie odpowiedź na moje pytanie to proszę o jej udzielenie.  :rolleyes:

PS. Ważne info które może wam się przydać.
Zdarzały mi się kopie kart.
Większość Sprzedałem na rynku Steam a kilka zamieniłem na klejnoty (96).
Nie zrobiłem ani jednej odznaki.

Proszę o szybką odpowiedź bo naszła mnie ochota porobienia tych całych odznak.  :D

76561198063234165.png

Opublikowano

Zawsze jest limit... Zwykle ( patrząc z mojego doświadczenia ) nie dostaje się wszystkich kart do odznaki i trzeba je dokupić z rynku

Opublikowano

Przepraszam ale o tym zapomniałem napisać. O limicie tym że przykładowo będziemy mieli możliwość zdobywania tylko 4 kart z przykładowo z zestawu 8 kartowego wiem ale ja wcale jakoś kart nie mogę otrzymać. A przypominam kiedyś jak dzikie dostawałem.

76561198063234165.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...