Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW] Czity w CoD MW 3

_Tai_Agandaur_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile ludzi obecnie gra na czitach ?

Obecnie gra jakieś 2000 ludzi a jak gram normalne mecze to nic nie da się zrobić bo albo ginę z respa od tyłu albo w jakiejkolwiek innej lokacji od niejednego typka, który wie, ze jestem akurat tam albo tam. Na to wskazuje, że coraz więcej ludzi ma wh albo niewidzialność albo nieśmiertelność bo na przykład dzisiaj w 3 kolesi władowałem co najmniej 2 magazynki i nic mu nie było.

I tu się pojawia pytanie czy warto jeszcze uczciwie grać w mw3 czy raczej zaopatrzyc sie w jakiegoś niewykrywalnego hacka i zacząć właśnie tak grać ?

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Opublikowano

Ogółem nie opłaca ci się brać przykładu z reszty debili nonskilli używających haxów.

Odpałów jst nie mało jeszcze pamiętam że gdzie nie wbije jeden na wh drugi na aimie trzeci porwał lobby.

Zostaw sobie by grać na SP lub z nudów na MP,wyszkol się na dobrego gracza i wróć robiąc rozpier*ol.

Opublikowano

Dobry gracz czyli farciarz. Raz mi idzie i staty 18 do 9 a raz nie i staty 2 do 29 ale to zazwyczaj m.o.a.b.ek wroga i gosciu z 45cioma killami a i tak jestem trzeci   :D

Ok to pozostanę przy uczciwym graniu.

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...