Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta V zawiesza sie - Procesor AMD, 8 GB RAM

kacperos14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie dodam ze mam gre na social clubie,instalowalem juz z plyt 2 razy na nowo gre sterowniki mam najnowsze wirusow 0.Problem wystepuje po kilku minutach grania zarowno na online jak i trybie fabularnym(prolog nie posiadal takich problemow)odpalalem jako administrator probowalem wszystkiego HELP!Nawet sciagajac na pulpit gdy gra chodzi dobrze moge gre do tej "nieprzytomnosci" doprowadzic.

Specyfikacja PC:

gigabyte r9-280x 3gb 384bit ddr5

w7

8gb ram

amd fx 8320 x8 3.5ghz turbo 4.0

Opublikowano

Nie zadzialalo na wysokich zreszta na ultra mam 40 klatek wiec nie wiem co dalo by mi zmniejszenie ustawien a nie mam zamiaru sie znizac do low.

Opublikowano

A co mu da aktualizacja ? Jeszcze więcej graczy będzie, zacznijmy od tego że na XBoxie też cięło się trochę (Dziwna sprawa, że na xboxie ..), a na PC jest x2 więcej graczy, więc według mnie w 95% jest to związne z obciążeniami serwera. Nauczyłam się już trochę, o tej grze :P

Opublikowano

A co mu da aktualizacja ? Jeszcze więcej graczy będzie, zacznijmy od tego że na XBoxie też cięło się trochę (Dziwna sprawa, że na xboxie ..), a na PC jest x2 więcej graczy, więc według mnie w 95% jest to związne z obciążeniami serwera. Nauczyłam się już trochę, o tej grze :P

Moze i ja bym sie nauczyl gdyby nie fakt ze wystepuje to na kampani a nawet sesji 1 osobowej.Zreszta scina a wywalenie po 5 min calej gry...

Opublikowano

Napisałeś Online i Fabularnym, o tym zapomniałam - Więc w zasadzie sama nie wiem, ale aktualizacja też ci nic nie da, skoro na Fabularnym tez się ścina. Zrób format komputera ;p

Opublikowano

Czy pokazuje się przy tym jakiś błąd?
Można założyć że któryś z twoich podzespołów (np. dysk twardy) nie wyrabia z ładowanie LOD (Level of Detail). Musisz spróbować zmniejszyć ustawienia to raz. Dwa - zaktualizuj .NET Framework, DirectX oraz sterowniki do karty graficznej (które jak twierdzisz już masz).

5gubmKI.png

Opublikowano

zainstalowalem all ponownie + jeszcze te sterowniki w becie do gta V i to samo a program ten sam przystosowal mi dobre ustawienia nic nie pomaga.

Opublikowano

Czy pokazuje się przy tym jakiś błąd?

Można założyć że któryś z twoich podzespołów (np. dysk twardy) nie wyrabia z ładowanie LOD (Level of Detail). Musisz spróbować zmniejszyć ustawienia to raz. Dwa - zaktualizuj .NET Framework, DirectX oraz sterowniki do karty graficznej (które jak twierdzisz już masz).

Wiesz co roznie raz pokazuje raz nie pokazuje a jak pokazuje to raz jeden raz drugi trzeci raz jeszcze inny najczesciej jakies ze pamiec jakastam 0x000... nie moze byc read albo writen.+zainstalowalem sterowniki amd do gta V no i mam i mialem najnowsze latki do tych frameworkow itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...