Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem podczas MM

AnonimGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że gram i mi się zwija gra do paska, win 7.Jest to dość denerwujące miałem już tak pare razy.Może to jest jakiś cheat czy coś?ps może wiecie jak to naprawić?

Opublikowano

Mam taki problem że gram i mi się zwija gra do paska, win 7.Jest to dość denerwujące miałem już tak pare razy.Może to jest jakiś cheat czy coś?ps może wiecie jak to naprawić?

Zrób spójność plików i powiedz czy pomogło.

Opublikowano

Też tak miałem ale na win 8.1 i po czasie samo z siebie się naprawiło. Może jakiś program masz w tle włączony i on ci wywala gre.

cover.png?dl=0

Opublikowano

Też tak miałem ale na win 8.1 i po czasie samo z siebie się naprawiło. Może jakiś program masz w tle włączony i on ci wywala gre.

Ale gra się nie wyłacza tylko zwija do paska...

Opublikowano

U mnie był ten sam problem na Win7. Jak gra Ci się zwinie to szybko wciśnij ALT+TAB i zobacz czy nie właczył się jakiś program z aktualizacją. Możliwe że to w tym tkwi problem. Mi się updatował stary program więc go wywaliłem i problem znikł ;)

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

U mnie był ten sam problem na Win7. Jak gra Ci się zwinie to szybko wciśnij ALT+TAB i zobacz czy nie właczył się jakiś program z aktualizacją. Możliwe że to w tym tkwi problem. Mi się updatował stary program więc go wywaliłem i problem znikł ;)

Problem rozwiązany muszę aktywować system windows xD Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...