Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Podzespoły

zabijak4515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od jakiegoś czasu widzę że mój laptop nie ma szans uciągnąć nowszych gier (ma jakieś 2 lata [albo więcej] ale sie trzyma) narazie nie było żadnych awari.

np, GTA V nie pójdzie mi na nim (a szkoda :/)

Parametry :

win 7 64 bit

Intel core i3-2350M CPU @ 2.30 GHz, 8,0 GB RAM, NVIDIA GeForce 410M

Wiem że to nie robi wrażenia na ,,potworach'' niektórych użytkowników.

Żeby była jasność nie chce go podrasować żeby grać w GTA bo kupowanie nowych podzespołów do 1 gry jest bez sensu chcę aby nadawał się na rynek gier itp przez jakieś 2-3 lata.

Nie jestem zbyt obeznany z inforamtyką co nieco wiem o komputerach ale jeśli można to pisać jak najprościej nie wymieniać 10 kart o skomplikowanych nazwach bo właśnie na podzespołach znam się najmniej.

Więc prosze użytkowników aby pomogli mi wybrać podzespoły takie jak procek, karta graf itp co będzie potrzebne.

Jeśli to możliwe to jak najtaniej ale nie z allegro bo wiadomo co tam sprzedają?

Jeśli ktoś ma zamiar napisać odpowiedź typu ,,kup nowy laptop'' czy ,,wywal go na złom'' to niech lepiej nic nie pisze.

Rozumiem że do lepszych podzespołów potrzebny jest lepszy zasilacz aktualnie mam Sony 19.5 V(250 watów 50-60 Hz i tyle z niego wyczytałem bo sony produkuje je w Chinach :(. Nie myślcie że kupiłem laptopa na szrocie z częściami kupiłem go w dobrym sklepie który ma siedziby w całej Europie.

Jeżeli potrzebne by były jeszcze jakieś informacie odnośnie komputera to pisać. Jeśli trzeba by użyć jakiś programów do ich uzyskania to jeśli to możliwe wstawcie link.

Jak zły dział to przepraszam :) .

Opublikowano

Sprzedaj laptopa i kup komputer.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Niestety u mnie nie mam miejsca na kompa. Spróbuje go jakoś wcisnąć. A po sprzedaniu jaki komputer radzicie kupić? I ten i3-2350M 8 gb ram ge force 410M za ile byście kupili? (zakładająć że jesteście normalnymi użytkownikami a nie profesjonalnymi specami od kompa)

Opublikowano

Za 6-7 stów powinien zejść

Jak masz malo miejsca to obudowe zrób sobie np. w szafce. Zaoszczędzisz stówkę. Jedynie trzeba będzie troochę powiercić. Szafka myśle 30 na 40 cm powinna mieć około a wysokość też 30-40 cm.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Niestety u mnie nie mam miejsca na kompa. Spróbuje go jakoś wcisnąć. A po sprzedaniu jaki komputer radzicie kupić? I ten i3-2350M 8 gb ram ge force 410M za ile byście kupili? (zakładająć że jesteście normalnymi użytkownikami a nie profesjonalnymi specami od kompa)

To kupić obudowę typu gaming cube, mało miejsca zajmie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...