Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do ilu $ mozna nie dostac nagrody?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 2 pytania nt loung'a

Do ilu $ mozna nie dostac nagrody? w sensie ile trzeba miec minimum do wygrania zeby na pewno wygrac?

Czy skinami tylko z chroma 2 nie da sie obstawiac czy jeszcze jakimis?

Opublikowano

Teoretycznie musisz obstawić tak by wygrana była +1$ ale w praktyce często obstawiam tak że wygrana moja wynosi ok. 40 centów to wygrywam. Poniżej, zdarza się nie dostać nic.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

dzieki bo kumpel mi cos mowil ze do 0,5$ mozna nie dostac dropa zawsze jak mialem ponizej 0,5 to i tak dostwaalem wiec chcialem sie upewnic ;P

Opublikowano

Kolega @1361622928-U485574.pngYeaH.* pisze głupoty... musisz mieć minimum 4 centy do wygrania bo nie ma tańszych skinów które mógłbyś dostać.

Po co sie udzialasz jak gowno wiesz ?? Prosze o warna dla tego pana

@ Edit nic nie pomogles + wprowadzilbys mnie w blad gdybym juz nie znal odpowiedzi na moje pytanie

Opublikowano

Po co sie udzialasz jak gowno wiesz ?? Prosze o warna dla tego pana

@ Edit nic nie pomogles + wprowadzilbys mnie w blad gdybym juz nie znal odpowiedzi na moje pytanie

Na Lounge obstawiam nie od dziś więc lepiej wiem że jeśli nie mamy do wygrania 4 centów to nic nie dostaniemy. Jeśli ty upierasz się przy swojej wersji to proszę bardzo. 

Opublikowano

Jak ja zaczynałem obstawiać na lounge miałem value ~3/4 centy i dostawałem skin'a, lecz nie zawsze.­ Teraz mam only 20$+ więc problemu nie ma ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...