Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki ping jest zdatny do grania?

Zapigoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam teraz inny internet, radiówka 50-70 pingu. da radę na tym grać? mam czasem na rankedach wrażenie jakbym miał lagi pomimo 60 pingu -.-

Opublikowano

Spokojnie, da się. Problemy są dopiero przy 250-300. Jednak przy pingu jak nie umiesz na nim grać(czyli nie masz neostrady), to nie graj awp. Jednak do 100 pingu normalnie dasz rade.

yiWCsl1.png
Opublikowano

mam teraz inny internet, radiówka 50-70 pingu. da radę na tym grać? mam czasem na rankedach wrażenie jakbym miał lagi pomimo 60 pingu -.-

Ja daje rade spokojnie na 90 pingu.Więc u ciebie nie powinno być problemów,dopiero powyżej 120 pingu możesz mieć lagi

Opublikowano

Jeśli mówisz że masz lagi przy 60, to sprawdź sobie packet loss (net_graph chyba pokazuje). Powinno być 0%.

Opublikowano

Spokojnie przyjemnie pograsz przy takim pingu. Co do lagów pewnie gubisz pakiety

Opublikowano

Ja gram na mm'ach z pingiem ~80, czasami skacze do ~100(wtedy trochę gorzej) i da się grać. Nie masz na co narzekać :D

82530579353928875430.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...