Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start - Brąz 5

Damdus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po około 3 miesięcznej przerwie chciałbym powrócić do LOL'a.

Zastanawiam się czy nie zacząć od najniższej ligi.

Pytanie tylko czy w tej najniższej lidze faktycznie gracze są słabi, czy może jest więcej takich osób, którzy specjalnie grają w brązie i rządzą całym meczem.

Mógłby się ktoś wypowiedzieć na ten temat?

Opublikowano

Jak używasz opcji mute to śmiało zaczynaj od B5. Tam grają takie boty że hej. Czasami możesz trafić na smurfa :P

Opublikowano

Szczerze, cały mecz tam jest zmutowany, albo nie wytrzymasz.

Obecnie w LoL'u w niższych dywizjach panuje tak bardzo niski poziom, że jest to niepojęte.

Ja po półrocznej przerwie rozpocząłem grać gry rankingowe, po dwóch tygodniach miałem Gold III.

Gra mnie znudziła gdyż gry były łatwe a czasem trafił się tylko boostowany typ, który ma 0/20 i przegrywa Ci grę.

Polecam Ci nie zaczynać od B5, tylko próbować być jak najwyżej, czemu?

W B5 są najgorsi z najgorszych, jak jeden nafeeduje to masz po grze.

Z B5 jest strasznie ciężko wyjść, chyba że masz farta.

Ja wychodzę z założenia iż jeśli jesteś w za wysokiej dywizji to przyzwyczajasz się i powoli zaczynasz grać na tym poziomie.

Na dobre wyjdzie Ci gra w wyższej dywizji, radzę Ci zrób to.

Opublikowano

Brąz czy platyna to samo gówno....

Ja na Twoim miejscu zrobiłbym nowe acc, albo kupił unrankeda i 

startował tak z Golda....

­Keelah se'lai

Opublikowano

W brazie mecze wygladaja tak ze albo nic nie mozesz zrobic bo same smurfy albo mecz robisz 30/0 staty zalezy jak trafisz ale obecnie jest chyba wiecej trolli niz graczy tam xD

Opublikowano

Brąz to same g****o,feed,flame,spam,nudy

Silver tak samo

Dopiero w goldzie można nieraz coś zagrać.

Platyna to loteria raz wyrównany mecz a raz fizz 21/4 kappa

Polecam zacząć od silvera czy golda V

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Powiem tak, jak powiedział kolega cinu77, jeżeli używasz muta i masz cierpliwość to graj. Ale gdy gralem u kolegi na brązie to czasami nie mogłem wygrać. Czemu? Bo same afki i trolle. Raz miałem mecz w ktorym poszedlem na adc jinx i moj support głupio padł, i co zrobil? Zaczą oskarżać mnie że jestem noobem. I tak po 5 minutach flamu pan alistar poszedł na topa gdzie też sie wyjebał. Gre wygrałem bo w late robiłem im dosłowną rzeźnie i nie mialem litości. Pod koniec meczu pan alistarek nie pisną nawet słowa "gj". Tak, że jeżeli decydujesz się być w brązie to bądź gotów na niski poziom inteligencji, afki, flejmy i brak jakiegokolwiek dobrego słowa od teamu. Ja raz tam byłem i jakimś cudem wyszedłem, i nie chce tam wracać.

zDlszn.png

Opublikowano

W sumie to chodzi o to, że z kolegą wpadliśmy na pomysł, że zaczynamy od możliwie najniższej dywizji i będziemy grać po 1-2 rankedy dziennie, a na koniec przekonamy się kto skończy wyżej.

Hmm i rozumiem, że jak chcę trafić do Bronzu V, to muszę lamić przez 10 gier?

Opublikowano

W sumie to chodzi o to, że z kolegą wpadliśmy na pomysł, że zaczynamy od możliwie najniższej dywizji i będziemy grać po 1-2 rankedy dziennie, a na koniec przekonamy się kto skończy wyżej.

Hmm i rozumiem, że jak chcę trafić do Bronzu V, to muszę lamić przez 10 gier?

Tak właśnie tak :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...