Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer EUNE czy EUW

fantom33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zastanawiam się nad serwami czy to ma w ogóle jakies znaczenie? Słyszałem opowieści, że na euw gracze są dużo lepsi i w ogóle nie ma jakiś nobów itd, to prawda? Czy nie ma różnicy ?

Opublikowano

Na EUW na high ELO możesz spotkać ludzi z e-sportu

Ogólnie to chyba różnicy w poziomie nie ma. Na EUW nie spotkasz tylu flamujących Polaków. Wogóle jak spotkasz Polaka na EUW to nie będzie się chwalił narodowością. Na EUNE jest duuuuuużo Polaków.

Opublikowano

Mówi się, że na EUW jest papierowy serwer ale poziom ludzi trochę większy jest - mam konta na obu EU

...................\/...................

Opublikowano

Koleś nie graj w lola tylko sobie czas zmarnujesz :D, aktualnie polecam ci HOTS lub DOTA2 bo w lola naprawdę szkoda grać :)

Opublikowano

Koleś nie graj w lola tylko sobie czas zmarnujesz :D, aktualnie polecam ci HOTS lub DOTA2 bo w lola naprawdę szkoda grać :)

Imo hots>lol>dota

@Adamosking poziom większy dopiero od D1

@Little•Finger° może polaczków flejmujących tam nie spotka, ale są też inne państwa co flejmią xD

Opublikowano

Nie ma żadnej różnicy. Na EUNE wyzywają cię po polsku, a na EUW po angielsku. Jedyna różnica to D1+, gdzie można spotkać znanych graczy z LCS i streamerów.

2lt253a.jpg

Opublikowano

Dołączam się do pytania jestem w platynie V na Turcji.

I ile dywizji stracę na przeniesieniu ?

Zero xD musisz zagrać 1 rankeda chyba aby Ci dodało dywizje 

Opublikowano

Zdecydowanie polecam EUW... na EUNE zbyt dużo polaczków-cebulaczków.. Ogólnie społeczność EUNE jest o kant dupy rozbić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...