Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plugin GangsPlus

Arkenssine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xyz

post-1360625-0-26804100-1429796683.jpg

post-1360625-0-58021600-1429796696.jpg

Zapraszam Na Fajny Serwer EasyHC

IP: EasyM.ench.pl

Opublikowano

Nie przedstawiłeś w tej prezentacji nic:

- Brak uprawnień;

- Brak komend;

- Brak funkcji;

- Brak informacji o błędach;

- Brak autora;

- Brak informacji o wersji na którą pisany jest plugin;

- Brak informacji o potrzebnych pluginach (wyłapałem Vault);

Z czego tu wnioskować poprawność pluginu, skoro nawet ciężko go testować?

Przetesuje plugin, popatrzę w kod i edytuje post.

Ogólnie bardzo, ale to bardzo dobry plugin. Swobodnie mógłbym to nazwać lepszym niż FunnyGuilds.

Wszystko świetnie działa, różnorakie systemy są wręcz zrobione jak marzenie. Bank gildii, system walk, system poziomów, system hierarchii.

Plugin 11/10, prezentacja 2/10.

Postarał byś się bardziej.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKingOfGrimoN "Brak Komend" a tam w ss'y to czo to jest ?

Błędów 0 ;)

Funkcje są jakbys nie zauwazył ;)

Zapraszam Na Fajny Serwer EasyHC

IP: EasyM.ench.pl

Opublikowano

@Arkenssine No przepraszam bardzo, zrobienie zdjęcie z incorrect command to nie opisanie każdej komendy z osoba. Osoba młoda, nie znająca angielskiego może główkować o co chodzi przykładowo z "friendlyfire".

Prezentacja w sumie powinna się opierać na spisie i tłumaczeniu komend, a tego tutaj jak widać brakuje.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKingOfGrimoN "przetestuje plugin, popatrze w kod i edytuje post". Kur... Jak ty nawet nie wiesz co to bukki api. Nawet zdekomplikowac go*niarzu nie potrafisz. Takie kozackie posty mnie tak w*ur.. jak bys byl nie wiadomo kim. Taka prawda gunwo potrafisz :). Tylko kilka osob na mpc mogloby powiedziec cos na ten temat.

Co do tematu fajny plugin. Powiedz czy przy zakladaniu gangu cuboid sie tworzy? Bo jesli nie to pasuje pod pvp :).

Opublikowano

@xWatx To, że napisałem tak, to nie znaczy, że tak zrobiłem i owszem nie zrobiłem. Po prostu tak napisałem, bo fajnie to wygląda. Hmm, jd-gui, problem z dekompilacją, gratuluje inteligencji :) Dodam, że gdybym chciał zajrzeć do kodu i napisać "kod wygląda dobrze", to nie masz nic do tego, bo to nie twój interes.

Przepraszam za spam panie moderatorze.

Opublikowano

Ciekawy plugin, ale radziłbym zmienić nazwę projektu prawie nic nie ma związane z gangiem ten plugin. Nazwij coś z sojem. ;>

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSongoYT nie narzekaj.. Ten plugin jest ze spogotmc i kosztuje na Polskie + 50 zl, a ty do autora tematu wylatujesz ze spinami?

Administracja tego forum tak jest spostrzegawcza, ze nawet tematu nie zauwazyla. Pozdro dla was tępe ... xD

Zobaczycie, ze moderatorzy temat zablokuja po moim poscie, dlatego ze nigdy by sami do tego nie doszli haha

Lordzie Mąkin widzisz jaka masz ekipe na forum?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...