Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC banned.

BigSevennnnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóz mam pytanie ponieważ załozyłem sobie drugie konto steam na którym chce pohackować, i gdy na nie sie loguje pisze ze jest CS ale ta gra nalezy do mojego drugiego konta steam, na drugim koncie mam 11 euro i chce sobie zrobić prezent i wysłać CS-a na to nowe na którym będę cisnął na hacku. Otóz pytanie moje jest takie czy jeśli będę grał na hacku na tym nowym koncie i wyrwe bana przez VAC-a to czy na tym moim głownym również dostane bana ? czy zostanie zbanowany tylko steam na którym hackowałem ?

Opublikowano

Usuń współdzielenie na steamie (czy tam udostępnianie) z konta na którym masz hajs zrób prezent na te drugie konto i na nim jeśli już musisz to haxuj. Vac pójdzie tylko na to konto, na którym się odpalałeś.

Teraz pytanie, po co cheatować i do tego specjalnie jeszcze drugie konto kupować. Nvm

I6uiDut.jpg

Opublikowano

Usuń współdzielenie na steamie (czy tam udostępnianie) z konta na którym masz hajs zrób prezent na te drugie konto i na nim jeśli już musisz to haxuj. Vac pójdzie tylko na to konto, na którym się odpalałeś.

Teraz pytanie, po co cheatować i do tego specjalnie jeszcze drugie konto kupować. Nvm

oj wiesz na glownym mam eagle i jest strasznie duzo cheatow, praktycznie trudno jest zagrac mecz na dust 2, na skinach i tak mi nie zalezy a ze skrzynek mam akurat 11 euro wiec kupie sobie csa i pobawie sie na hackach :)

Dzięki wszystkim za odpowiedz lajki lecą.

Opublikowano

Dlatego jak sobie boostuje nowe konto, nie rozgrywam ani jednego meczu na dd2. Roi sie od haksów niestety.

I6uiDut.jpg

Opublikowano

no rozumiem ale jak dam udostepnienie gry to będę mógł grać w csa na nowym koncie nie kupujac go? I jeśli będę hackowął to dostane bana na koncie którym hackowałem i gry nie będę musiał kupywać ?

@Edit kupiłem csgo jako prezent i moje pytanie brzmi czemu nie moge dodać kolegów do znajomych? Pisze że moje konto nie spełnia wymagań czy coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...