Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na KamerModzie

morcen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie rozmyslam sobie np. gram na kamermodzie np. z 2 miechy wbijam powiedzmy 85 level przestaje grac na modzie i gram ucziwie z pol roku czy moge np. dostac bana po 2 latach gry?banuja powiecmy co 3 ,miechy i jak w ciagu 3 miechow bana nie bedzie to nie mam co sie martwic czy jaki okres jest?

Opublikowano

Ban jest tylko wtedy jezeli zostanie on wykryty / zgloszony przez gracza.
Po czasie jak juz go nie uzywasz nie masz sie co martwic.

Opublikowano

Jeżeli kończysz grę na modzie to tym samym tracisz szanse na bana za używanie zewnętrznych programów.

Pasjonat
Opublikowano

bo mam plan wbic levleik i przestac czitowa ale obawialem sie ze moge dostac bana chociaz gralbym bez czitow ponad rok xD

Nie powinno być, inny wypadek to jeśli używasz np. na dropku i Ci powiążą konta to wtedy dostajesz tymczasowego bana. Ogółem to mieli akcję na bany, teraz znów zwolnili.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

problemik pojawil sie kamermod lura sam ale nie leje mooobow wszystko bylo dobrze i nagle lipa chodzi mi o to ze mozna bylo stac a mooby padaly

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...