Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Musi przejść w tryb online. Sprawdź połączenie z siecią i spróbuj ponownie

SkiLL320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chcialem zainstalować sobie steam na nowym laptopie (bo niestety stary sie zepsuł) i wyświetlił mi się taki oto komunikat :Steam Musi Przejść w tryb online. Sprawdź połączenie z siecią i spróbuj ponownie.

I problem jest taki , że internet mam , komputer restartowalem robiłem reinstall steama , restetowałem internet i nic.

Może to nie ważne ale napisze , odrazu po instalacji steama próbowałem go uruchomić i ten błąd wystąpił podczas pobierania aktualizacji steam.

Opublikowano

Niestety żaden z wymienonych wyżej poradników nie pomógł , lecz gdy wyłączyłem na chwilkę internet i próbowałem włączyć zauważyłem , że minęło więcej czasu do pojawienia się błędu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

regedit → HKEY_CURRENT_USER → Software → Valve → Steam

Po prawej stronie powinna wyskoczyć tabela regułek, szukasz: Offline, klikasz na nią prawym → Modyfikuj → Zmieniasz wartość z 1 na 0

• 3 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
  • ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na [Steam] Musi przejść w tryb online. Sprawdź połączenie z siecią i spróbuj ponownie
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ale mi nic nie działa nie wiem czy czemu jeśli na początku było wszystko dobrze do puki nie zrobiłem reinstalacji nie rozumiem tego faktycznie po restarcie internetu ładowało mi sie dłużej ale tylko raz agdy chciałem wejść w ten ostatni link to strona nie istnieje 

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...