Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Komend i pluginów Minecraft!

Lolowaty PAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz znać polecane pluginy przeze mnie to zapraszam do czytania! :)

Nie wiem czy to będzie długie czy krótkie... nie liczę linijek itp..

Zaczynamy!

Pluginy

LogIT - Nieświrujący, działający popularny plugin do rejestrownia się, logowania się!

ChatProtectionPlus - Bardzo znany, może nie bardzo ale dokładny plugin sterujący chatem!

StarterKit - Plugin daje startowe itemy graczom, nawet po śmierci (itemy ustalone przez admina)! Łatwa obsługa... nie ma innego wyjścia muszę to polecić ! :)

KondziuChat - Jasne.. jasne... podałem już plugin tego typu ale on też dobrze sobie radzi w sprawach czyszczeniu chatu, wyłączaniu i włączaniu go ! :)

Nie polecane pluginy (nie licząc podstawek :))

AuthMe - Po czasie się zepsuje, żal mi tego pluginu kurcze.... chyba każdy tak uważa... to chyba lepszy xAuth.. Ehhh ale go też nie polecił bym :((

SimpleRegionMarket - No to neutralnie oceniam.. wiecie... To jest do dzialek ktore trzeba samemu robić... trzeba dodatkowych pluginów (nie pamiętam czy to fałsz czy prawda xD)

I to wszystko z pluginów czas na.......

Komendy!!

/socialspy - komenda na podglądanie prywatnych wiadomości (z Essentials'u)

/stoplag - po użyciu tej komendy użyj /stoplag -c aby nic się nie zbugowało (z WorldEdit'a)

/kill * - zabija wszystkich graczy którzy są na serwerze (z Essentials'u)

/setjail (name) - Tworzy więzienie

/jail (nick) (name) (time) - wklepuje gracza do danego więzienia na jakiś czas (@up command: Te 2 komendy pochodzą z pluginu Essentials)

Pomogłem?? Dawaj mi like nie pozostaw mnie tak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :((

Dowidzenia :)

Opublikowano

­Mógłbyś mi powiedzieć, po co ten "poradnik"? Są to tylko kilka wymienionych komend/pluginów . ;)

Ocena: 4/10.

Opublikowano

Spis zbędny, mamy już taki jeden z pełną listą pluginów, itp. ;) 

Kosz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...