Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość graczy online Ravia S2?

MrTercio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile teraz jest online w godzinach szczytu na ravii s2 i na PLu na tym najnowszym serwerze? 

Chciałbym wrócić do metina, ale chcę grać tam, gddzie jest najwięcej ludzi, no i nie wiem gdzie teraz jest więcej.

Możecie podać dane ile jest online w godzinach szczytu?

Opublikowano

Na globalu jest wiecej. Ravia to dosyć popularny prywatny serwer, i raczej tam bym ci polecił grać, tam też jest dużo ludzi .

­

Pasjonat
Opublikowano

@MrTercio jeśli chcesz grać na czymś gdzie jest dużo ludzi to może być zagraniczny wom, a także negros i samos. Tam jest ogółem najwięcej ludzi, bo kolejne to mediumy i easy.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

ravia traci graczy widać spadki.Serwer zaniedbywany bo fejm i hajs sie zgadza to w d***e z graczami metina taka prawda.

Polecam balmore s2 a najlepiej to na SG bo na ravi coraz wiecej eq,postaci idzie na allegro a coraz mniej ich w  grze :>

mojasygnan.png

Opublikowano

Ravia to typowy serwer pod zarobek. Na początku ogromna reklama, Bóg wie ile osób to nagrywa. Po miesiącu rozpoczyna się klapa i nikt się nie zajmuje serwerem. Nie ma tam więcej niż 400 osób. A co do PL - TBD to chyba najmniej grywalny serwer.

Opublikowano

Ravia to serwer pod IS, administacja się wogóle nim nie zajmuje.

Metin2 PL to większe dno niż Ravia :)

Polecam gre na Balmora S2 tam są częste eventy i niedawno była lub ma być fuzja królestw: Shinsoo + Chunjo = Królestwo Albanii

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...