Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows 8 problem

P4tryk19210

Pytanie

Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy , otóż czego bym nie chciał włączyć to wyskakuje że ta aplikacja nie może działać na tym pc itd. nawet antywirus sie nie odpala jak wczesniej, nie moge wejsc w ustawienia audio bo to samo wyskakuje, dodam iż to stało się od tak po prostu, nie jestem pewien ale mogło mieć wpływ wylogowanie się z konta?. Proszę o pomoc

Dodam jeszcze że jak nie wejde w pasek start i nie klinke panel sterowania to nic nie zrobię bo np. po prawej stronie jak najadę to nie działa

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób reinstalkę, prawdopodobnie rozwaliły ci się ścieżki w rejestrze i system nie łapie co gdzie tak naprawdę leży.

Opublikowano

nie wiem o co dokładnie chodzi ale z tego co zrozumiałem, to nawet nie możesz uruchomić ŻADNEGO ? programu.

Więc pewnie jakiś wirus już ci zjadł pół systemu, ciężko coś doradzić jeśli nic nie możesz odpalić. Pokaż jakieś screeny jak to dokładnie wygląda.

Jaki miałeś antyvirus ?

Opublikowano

To sobie zainstaluj jak należy system i będzie po problemie. Nawet szybciej niż próbować naprawiać jeśli nie potrafisz.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...