Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka znacie może jakieś sposoby aby nie dać złapać się na metin2pl na fish bocie ja łowiłem w m2 chyba w najlepszej miejscówce jaka jest i ban na wszystkie konta w 1 dzień i to 2 razy jeżeli tak to proszę wytłumaczyć jaki i dać linki do botów jeżeli są potrzebne i proszę nie odpisywać jakiś głupot w celu nabicia postów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Weteran
Opublikowano

Jak łowisz to bądź przy koncie i patrz się czy jakiś GM Cie ni widzi ^^

Możesz także łowić tam gdzie jest najwięcej ludzi.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Jak łowisz to bądź przy koncie i patrz się czy jakiś GM Cie ni widzi ^^

Możesz także łowić tam gdzie jest najwięcej ludzi.

co ja mówiłem że nie odpisywać głupot czytać ze zrozumieniem nie umiesz ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Też kiedyś bana dostałem za FB(jak zostawiłem na wysepce w M1).Ostatnio zostawiam jak nabliżej miasta(np. na moście),blokuje szept itp.Jak dotąd jest skuteczny sposób i nikt się nie skapnął.

phenomon.gif
Weteran
Opublikowano
co ja mówiłem że nie odpisywać głupot czytać ze zrozumieniem nie umiesz ??

Ty jesteś jakiś mądry inaczej...przecież podałem ci sposoby... <_<

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Niepokonany, MrDeska napisał ci właśnie jeden z najlepszych sposobów. Łowienie przy ludziach z domieszaniem pomysłu Phenoma (blok szeptu) i zablokowanie handlu to najlepszy sposób :)

Opublikowano

ja mam taki pomysł że odpalić wall hacka i iść w takie miejsce daleko w wodę że nikt mnie nie zobaczy i tam łowić ale jest taki problem że nie mam bota co ma wall hacka i działa na 8 kont bo na tylu mam zamiar łowić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Praktycznie nie ma sposobu sprawdzenia czy GM cie nie widzi ( poniewaz GM gdy biegaja pomiescie to na komendzie /inv i ich nie widac... ) No i rzeczywiscie tam gdzie najwiecej ludzi najlepiej bo wtedy GM nie nabierze podejzen... Chociaz jest ryzyko, ze ktorys z lowiacych obok moze snuc takie podejrzenia na czacie i wtedy jest problem...

PS: Prosze o minusy

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

Autor tematu to idiota, w 2 poście ktoś podał sposób - najlepszy jest tam gdzie najwięcej ludzi...

[center][img]http://oi52.tinypic.com/scymhu.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Wiecie co to tylko moje zdanie ale tam gdzie jest duzo ludzi jest zjebanie :) napisza ci siemka.... cisza..... napisza jeszcze raz ... cisza.... wkoncu sie kapna ze bot i cie zajebia albo ktos nagra filmik sry ale znam to z wlasnego doswiadczenia z przed roku jak testowalem fb to stalem zawsze w m1 i dupa nie polecam a po 2 nie wiem czy tak nadal jest ale w oazie ryb nie lowilo mi wgl tak z pol roku temu moze to naprawli :} PZDR

@EDIT

No wlasnie :D czyli już cos zacznie smierdziec ze szept block to na ogólnym pytaja xD.

Nie no to wasza sprawa ja tylko wyrazam swoja opinie

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

Nie wiesz dokładnie kiedy GM Cię obserwuje. Może jest na /invisible a może ktoś Cię podpie... dla GM.

Nigdy tego nie wiesz. Więc najlepiej zrób nowe konto na nowym emailu, wbij 30lv i jedź na FB. To co nabijesz dajesz na H-lvlową 2 postać i sellasz.

Opublikowano

to łowienie przy ludziach jest do dupy bo GM niby nooby ale teraz mają jakiś sposób że ci wszystkie fb wykryją słyszałem pogłoski że to przez handel cie łapią bo mogą sprawdzić z kim handlowałeś miałem tak właśnie że mi 11 kont zbanowali a z każdym handlowałem i to jest bez sensu jak mam 8 postaci na fb to siedzieć w m1 przy ludziach 2 max 5 dni i jest ban kto twierdzi że to niezawodny sposób jest głupi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...