Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misja na duży slot stygmatów - Wyspa Czarnej Chmury

Slayer90pm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam pytanie odnośnie odblokowania dużych slotów na wartościowe stygmaty. Otóż mam już odblokowane trzy duże sloty. Z jednym questem mam problem a dokładnie z questem z Sanctum gdzie muszę zdobyć Podręcznik Stygmatów dla Kohrunerka ( Shulak w Sanctum~Awanport). Otóż w zadaniu nie jest opisane jak zdobyć ten Podręcznik i nie wiem co dalej robić. I jak odblokować dalsze sloty?? Są na to jakieś questy?? Gdzie mogę dostać te zadania?? Jeśli ktoś wie jak to zrobić prosiłbym o szczegółowe informacje na temat poszczególnych questów na te sloty i jak je wykonać, gdzie je zdobyć, czy będzie to kosztować dużo czasu i wysiłku. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc i z góry dziękuję za pomoc. :)

Opublikowano

Owszem, w queście jest napisane, jak zdobyć ten podręcznik. Znajduje się na Wyspie Czarnej Chmury w Reshancie.

black_cloud_island.jpg

Niestety, ale musisz wykonać tę misję, aby przejść do kolejnych.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Wystarczy, że przybliżysz mapę i polatasz po całym upper abyss, pokaże Ci się napis z nazwą tejże wyspy. Z resztą masz pokazane tutaj na mapce, wystarczy, że tam przybliżysz i ukaże Ci się tenże napis :D

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...