Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przydatne Stronki

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie i prośbę. Chodzi mi o Stronki typu hltv, takie gdzie mogę uzyskać siekawe informacje z cs:go. Słyszałem od kumpla o stronce na której są % wygranych drużyn na danych mapach, ile team x wygrał z team y na danej mapie itp. Jeśli macie podobne strony to proszę o podzielenie się nimi.

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie i prośbę. Chodzi mi o Stronki typu hltv, takie gdzie mogę uzyskać siekawe informacje z cs:go. Słyszałem od kumpla o stronce na której są % wygranych drużyn na danych mapach, ile team x wygrał z team y na danej mapie itp. Jeśli macie podobne strony to proszę o podzielenie się nimi.

Hltv.org jest to chyba jedyna taka strona,a jeżeli są inne to nie wiem czy można mieć do nich pewność.Poza tym to wszystko co chcesz jest na HLTV.Jedynie możesz też szukać różnych FP na facebook'u gdzie ludzie analizują najbliższe mecze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...