Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

internet mobilny.

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hai, mam takie pytanko. Jak teraz jest w playu z internetem mobilnym? Bo mam telefon na karte i czy tam sie da wykupić jakieś MB czy GB? 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Wpisz *111#.

Co do kupna Neta to 1 GB kosztuje 9 zl a 3 gb 20 zl. Iles tam mb mozna tez za 5 ziko kupic. Zobacz sam wyzej kod podalem. Znaczy tez zalezy jaka masz taryfe. Bo ja mam do neta. 10 zl = 10 dni + 200 mb a jak sie skonczy to no limit ze zwolniona predkoscia.

Opublikowano

fb i fb messenger dużo zabiera mb? 

Mało. Kilka MB, w zależności od długości sesji.

Zwykle, nawet 10Mb nie przekroczysz.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

ja uzywam whats upa, caly miesiac, a na moim telefonie mam tylko zasięg edge, zużywam 2 mb neta do 5 na miesiąc :)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

blackberry 8520, nie potrzebuje nic lepszego.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

whats up to aktualnie jeden z najlepszych komunikatorów, ostatnio go facebook wykupił za 12 miliardów dolarówe bodajże.

jak dla ciebie no real to nie mój problem.

1 literka to 1bajt

1k literek 1kb

policz sobie dalej.

Opublikowano

Sama kupuję pakiet internetu w Play i raz jest tak, że ładnie/pięknie chodzi, a raz fatalnie. Dodam, że oddałam teraz telefon na gwarancji (Galaxy s2 biały), dokładnie oddałam go we Wtorek tamten jeszcze 2 tygodnie(Mają na naprawę), mam przeczucie że coś zepsują niż naprawią ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...