Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno skinów

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie co byście zrobili? Jutro kupuje jakieś 50Euro na steam i mam dylemat, chcę kupić pare skinów do grania i wyjdzie jakoś 50 euro ale kupił bym też skiny do obstawiania. Na Lounge ostatnio ładnie sie dorobiłem po czym straciłem... Chodzi o to co wy byście wybrali?

Opublikowano

Za te  50 euro zakupiłbym następujące skiny:
AK-47 Vulcan lub M4A1-S| Cyrex

AWP| Pink DDPAT

P250|Muertos

Deagl|Meteoryt

Do obstawiania:
Ak-47 Redlin lub klucze do skrzyni "CS:GO" ( Bardziej opłacalne)

Opublikowano

Skiny do grania powinieneś wybrać sam, bo one mają się podobać tobie, a nie nam. Co do obstawiania to możesz kupić kilka Famas'ów Contrast Spray (FN), już tłumaczę dlaczego. Na rynku taki famas kosztuje 7.98 €, natomiast na lounge ma on wartość 12.73 €, więc na każdej sztuce jesteś 4.75 € na plusie ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Może źle opisałem o co mi chodzi :P Moje pytanie miało być takie że co wy byście mi polecili ? Kupno skinow do obstawiania czy do grania ?

Opublikowano

Może źle opisałem o co mi chodzi :P Moje pytanie miało być takie że co wy byście mi polecili ? Kupno skinow do obstawiania czy do grania ?

Do obstawiania.

Opublikowano

Oczywiście, że do obstawiania. Kilka dni i podwoisz, albo i potroisz (albo i stracisz xD) swój portfel. Za 50euro masz 6 takich famasów (look poprzedni post), czyli przy obstawianiu już będziesz miał value większe o 24 euro.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dzięki wielkie. Mam jeszcze pytanie jakie są skiny o wartości około 5 euro na steam a na lounge mają większą wartość. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...