Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrych serwerów MEDIUM z 500-1000expa

darecki13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam powstaje pewien taki serwer exp 500 Season 8 trwaja beta testy chetnych zapraszam pw 
100Wcoin co godzine , zerwer bedzie bez donate , kazdy bedzie mógł zkorzystac z cash shopu za darmo bez zadnych opłat wraz z MultiLangage System w Tym Polski z polskimy znakami ,Ruski,Angielski,Portugalski,Koreński zapraszam wszystkich do sprawdzenia tego projektu Data startu jeszcze nie znana
Serwery beta sa odpalone 24/7 Client ,konto , itemki mozecie nabyc u mnie na pw

More Power MuOnline

Opublikowano

witam powstaje pewien taki serwer exp 500 Season 8 trwaja beta testy chetnych zapraszam pw 

100Wcoin co godzine , zerwer bedzie bez donate , kazdy bedzie mógł zkorzystac z cash shopu za darmo bez zadnych opłat wraz z MultiLangage System w Tym Polski z polskimy znakami ,Ruski,Angielski,Portugalski,Koreński zapraszam wszystkich do sprawdzenia tego projektu Data startu jeszcze nie znana

Po 1. Polecam słownik ortograficzny.

Po 2. Season 8 to syf i dla mnie to już nie jest MUO

Po 3. Zrób w końcu normalny serwer, a nie jak zawsze wyczyniasz z tymi sezonami.

Po 4. Nie pisz , że brak donate, bo ja Cię dobrze znam i wiem, że po starcie wprowadzisz donate.

Po 5. Nie polecam tego admina, zresztą można zobaczyć po jego pisowni "zkorzystam, zerwer itp " - Po więcej pięknych wyrażeń zapraszam do jego publikacji Hestia MU

Po 6. Jak będę miał dostęp do komputera swojego to wejdę na GG i porobię Ss'y gdy pisałem z tym adminem, ponieważ chciał pomoc :) Odechciało mi się po kilku zdaniach. Totalne błędy ortograficzne, na GG profilowym 14 lat - podaje się  za 25 ^^ , ogólnie beka z typa ! 

Opublikowano

jak kazdy twoj server bedzie stac tydzien :))

Opublikowano

a wiesz moze gdze bym mogl takich szukac ? :D :D najlepiej takich ktore bd startowac albo nie dawno wystartowaly :P ?

są tu na forum publikacje serwerów :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...