Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

plan treningowy

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na suchą masę dla 13 latka ważę 58kg moi rówieśnicy ważą podobnie i są w lepszej formie ale tak mniej wiecej zebym w domu mogl to robic mam gryf, hantle, lawke skosna i jak trzeba to moge jeszcze cos dokupic z gory dzieki

Opublikowano

Pierw podaj wzrost jaki masz a druga sprawa, Wam się już k*rwa w głowie poj3bało.W tym wieku i siłownia?Rob pompki, wychodź na dwór, jedz zdrowo.Poczekaj kilka lat i wtedy coś zacznij działać.A druga sprawa tutejsi eksperci będą Ci kazać robić masę w wieku 13 lat  a dieta będzie się składać z pączków tak jak d3bile w mojej klasie.Do nauki a nie w głowach siłownia i diety masujące.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

To chudziutki jesteś jak na wzrost powinieneś ważyć ok 70 kg, nie każdy rodzi się atletą.Nie żałuj sobie żarcia.Jedz z 5-6 posiłków dziennie ale zdrowo i z głową a nie żadne fastfoody i inne świństwa.Wiadomo, wszystko jest dla ludzi ale ludzie nie znają umiaru a cukier i inne gówno strasznie uzależnia

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Masz 13 lat jeszcze rośniesz , twoje mięśnie się rozwijają przybieranie masy mięśniowej w szybkim czasie rozciągnie Ci skórę i będziesz miał rozstępy.

Tak jak ktoś napisał aeroby będą najlepszym rozwiązaniem ew. dodatkowo jakiś sport kontaktowy typu boks.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

To chudziutki jesteś jak na wzrost powinieneś ważyć ok 70 kg, nie każdy rodzi się atletą.Nie żałuj sobie żarcia.Jedz z 5-6 posiłków dziennie ale zdrowo i z głową a nie żadne fastfoody i inne świństwa.Wiadomo, wszystko jest dla ludzi ale ludzie nie znają umiaru a cukier i inne gówno strasznie uzależnia

13 lat 70kg xD chyba watpie ;)

mozesz robic normlany trening tylko nie przeciążaj kręgosłupa i na razie za mlody jestes na te masy i redukcje, po prostu jedz zdrowo  ;)

Opublikowano

13 lat 70kg xD chyba watpie ;)

mozesz robic normlany trening tylko nie przeciążaj kręgosłupa i na razie za mlody jestes na te masy i redukcje, po prostu jedz zdrowo  ;)

Tutaj wiek nie jest aż tak ważny, nie zapominajmy, że ma 170 cm, chociaż w wieku 13 lat nie powinien przeciążać ciała, ponieważ ono w właśnie tym etapie życia bardzo intensywnie się rozwija.

Jedyne co możesz zrobić to jeść zdrowo. Jeśli chcesz plan treningowy to może udaj się do dietetyka a następnie do instruktora na siłce, oni z pewnością doradzą Ci tak, że nic Ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

Kalistenika. Pompki, podciagaj się.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

­najlepiej 13 i siłownia... Pozdrwoo . Jeszcze w mase leć.. Nie siedz tylko przed Pc, wyjdz na pole pobiegaj pograj w piłkę siatkę

sygna5cj2r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...