Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa na telefonie. Co z tym zrobic? pilne

Aviley

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam 138 zł na koncie i nie mam Zielonego pojęcia co z tym zrobić. Mam czas do jutra. Jakieś gry czy cos? Cokolwiek! Pisać bardzo pilne :(

//Pisze z telefonu.

2vju5bq.jpg

Opublikowano

Skiny do CS:GO za SMS (nie wiem czy się opłaca)

Możesz wysłać SMS do jakieś fundacji, np TVN.

Doładować walutę premium do gry, np RP do Lola

Możliwości jest dużo.

Opublikowano

Doładuj jakieś konto w grze, w którą grasz. Możesz kupić konto VIP na zalukaj. Lub wykup najdroższy pakiet na neta i po miesiącu go wyłącz. ;d

Opublikowano

Będą propozycje abyś coś komuś kupił, ale wyślij sms-y najlepiej dla TVN albo coś podobnego, lepiej pomóc komuś kto naprawdę potrzebuję pomocy, niż komuś - komu brakuje jakiejś tam rzeczy w grze czy coś podobnego .

Opublikowano

Swego czasu też miałem tyle hajsu na telefonie [co miesiąc 30 zł to sie uzbierało]

Wyjebałem wszystko na :

- RP w lolu [70zł i nie doszło, kazali mi wysłać billing stwierdziłem że j**** ten hajs nie będe czekał 2 tygodnie na billing xD]

- Jakieś diamenty do BigBangEmpire 

- Grzyby w S&F 

- 5 miesięcy na Ekino 

Jak nie to znajdź jakiegoś ziomka w szkole który gra w lola powiedz mu że doładujesz mi RP za 138 zł [Nie pamiętam po ile są te SMS] za 50 zł w RL 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

konta premium, albo sprzedaj komus np za mniejszą wartość. 

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Kup walutę premium do gry F2P, w którą aktualnie grasz. Możesz też wspomóc jakąś organizacje lub zbiórkę pieniędzy.

Twój wybór :)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za udzielone odpowiedzi!

Ostrzegam iz następnym razem będę zgłaszał posty typu "doladuj mi RP w lolu".

//pisze z telefonu

Jeszcze raz dziękuje!

Zamykam :)

2vju5bq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...