Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Radio ts3 na playerze vlc - nie chce się uruchomić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z radiem na serwerze teamspeak 3. Odtwarzacz jaki mam zainstalowany to audacious. Ktoś kiedyś zainstalował na moim vps odtwarzacz vlc ale po reinstalacji się usunął. Zna ktoś komendy jakie są potrzebne żeby zainstalować vlc? Dodam że zainstalowałem vlc ale nie da się go uruchomić

Opublikowano

Witam. Mam problem z radiem na serwerze teamspeak 3. Odtwarzacz jaki mam zainstalowany to audacious. Ktoś kiedyś zainstalował na moim vps odtwarzacz vlc ale po reinstalacji się usunął. Zna ktoś komendy jakie są potrzebne żeby zainstalować vlc? Dodam że zainstalowałem vlc ale nie da się go uruchomić

wklep

vlc options

i się włączy.

Opublikowano

Gdzie to wpisać? w ssh jak się zaloguje czy już w konsoli na screenie?

albo jakieś komendy do instalacji itd? audacious jest do d...

Nie myl pojęć na pulpicie w terminalu masz to wpisać. Zdecyduj się czy masz zainstalowany czy nie. To nie winda, że wszystko ma wyglądać tylko ma być wydajne..

Opublikowano

Witam,moge ci w tym pomoc oraz wysłać ciekawy skrypt do bota.Napisz do mnie na gg.

Pozdrawiam

Mateusz

Chciałbyś mieć własnego bota music 24/7 na swoim serwerze? Napisz do mnie na gg bądź e-mail.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...