Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam pluginu w którym będzie możliwość zrobienia tabliczki wykonującej komendy. Chodzi mi o to, że mam plugin pvp arena ale tam chyba nie można dołączyć do areny za pomocą tabliczki, a chcę, żeby zrobić tabliczkę która wykona za nas komendę dołączania do areny. Jeśli jest możliwość zrobienia tego w pvp arena to dajcie znać jak to zrobić.

Opublikowano

Niestety plugin nie działa. Plik wrzuciłem na serwer 1.7.10 ale nawet folder się nie utworzył. Szukam rozwiązania albo innego pluginu.

Opublikowano

Niestety plugin nie działa. Plik wrzuciłem na serwer 1.7.10 ale nawet folder się nie utworzył. Szukam rozwiązania albo innego pluginu.

Podaj silnik Hosting i ogólnie maszyne iram

­

Misja 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000
04ludzik.gif

Opublikowano

Na jaką wersję masz silnik, i sprawdź dokładnie czy pobrałeś plugin na odpowiednią wersję swojego silnika i podaj logi z konsoli, co piszę gdy plugin się włącza.

Najlepiej wklej ssy z konsoli.

Jak plugin nie będzie ci działał po zainstalowaniu na odpowiednią wersję spróbuj zainstalować ten plugin

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/serversigns/

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Tak jak pisałem silnik jest na wersję 1.7.10. Mam już na nim sporo pluginów i do tej pory nie było żadnych problemów. Pobierałem najnowszą jak i przedostatnią wersję plugina. Co do konsoli to na hostingu nie pokazuje całej konsoli a jedynie ograniczoną ilość linijek i nie widać wszystkiego od początku.

Edit:

Plugin serversigns działa. Dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...