Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem synchronizacji pionowej i "pływającej" myszki

blade1143

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie, otóż gram sobie na laptopie lenovo y510p 2x gt755m SLI, 8gb ramu, i7

sytuacja jest taka:

otóż ogólnie grając w gry używam synchronizacji pionowej gdyż to wystarcza , gry działają na najwyższej grafice ( lol, wolfenstein new order, far cry 4) na tych 60 fpsach z synchronizacji pionowej i jest ok. Natomiast w CS:GO jest problem, gdyż włączona synchronizacja pionowa powoduje, że moja myszka "pływa", wyłączając synchronizację pionową myszka oczywiście wraca do normy, więc mam pytanie, czy nie da się czegoś z tym zrobić? to jest wina moja czy cs'a?  (wszystkie komendy na wygładzanie myszy są wyłączone, to się dzieje tylko w CS:GO tylko z włączoną synchronizacją pionową)

Opublikowano

Nie wiem po co Ci to, jeżeli bez synchronizacji gra chodzi normalnie to nie widzu sensu ograniczania się do tych 60 fpsów. Co za różnica czy synchronizacja jest włączona czy nie? Gra działa i wygląda tak samo, dodatkowo jak sam mówisz myszka działa normalnie bez niej. 

Opublikowano

Raczej możesz wyłączyć synchronizację pionową i wpisać w konsoli:

fps_max 60

lub trochę więcej jak potrzebujesz :P

82530579353928875430.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...