Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można grać w gta V na pc z użytkownikami ps3 - GTA V

szczpek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno w przyszłości, ma być połączenie między Windows 10 (?) a XBOX ONE oraz PS4. 

Były takie plany lecz je zaniechali(anulowali)

A tak - dotyczyły to Win 10 oraz XO - nie było nawet mowy o PS 4.

I nie - aktualnie i raczej szybko nie będzie grania "Cross-platformowo" pomiędzy PC/XO/PS4 ;)

5gubmKI.png

Opublikowano

Na chwilę obecną nie ma nawet mowy, aczkolwiek myślę, że Windowsy się połączą, w zależności, od sytuacji (czyt. xbox, pc).

Na PC mają przewagę w celowaniu (tak mi się wydaję), więc nie fair byłoby, no ale cóż... 

Opublikowano

Konsole mają inną architekturę zarówno sprzętu jak i serwerów. Nie będzie to możliwe dopóki ktoś (pewnie M$) nie zrobi jakiegoś exclusive'a na swoje platformy.

W GTA wspólne granie na konsoli i PC wg. Mnie mija się z celem. Bez namierzania czasem mi było ciężko na konsoli.

Co innego gry typu Dark souls, Devil May Cry, Tekken itp. W takie gry grałoby się wyśmienicie wspólnie.

Co do tematu. Nie, ale możesz jednorazowo przenieść postać z konsoli na PC, jeśli to jakoś Cie ratuje.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...