Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Framelagi w czasie gry

TikTakPanTikTak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie ,

W dniu wczorajszym po dłuższej przerwie wróciłem do Warrocka . Wszysto ładnie chodziło aż do dnia dzisiejszego , po wprowadzeniu XIGNcode , gra się zwyczajnie nie chce uruchomić . Po odpaleniu gry mam czarny ekran , następnie uruchamia się antyhack i po kilku sekundach "ładowania " się gry , wywala ją do pulpitu i pokazująsię reklamy Warrocka . Ma ktoś może podobny problem ?

Opublikowano

@Versis 2 dni temu

@TikTakPanTikTak, kiedyś miałem bardzo podobny problem. Spędziłem dobre kilka godzin na testach i diagnostyce mojego software oraz hardware. Okazało się, iż przyczyną były "nieuleczalne" badsectory na HDDku i nadawał się on wyłącznie do wymiany na nowy. W związku z tym, iż próbowałeś już nawet formatować dysk i nie przyniosło to jakichkolwiek pozytywnych rezultatów, proponuję ci go przeskanować w wyszukaniu potencjalnych błędów (np. programem HDD Regenerator). Proponuję ci również sprawdzić temperatury podzespołów, czy aby przypadkiem coś się nie przegrzewa.

Witam serdecznie ,

W dniu wczorajszym po dłuższej przerwie wróciłem do Warrocka . Wszysto ładnie chodziło aż do dnia dzisiejszego , po wprowadzeniu XIGNcode , gra się zwyczajnie nie chce uruchomić . Po odpaleniu gry mam czarny ekran , następnie uruchamia się antyhack i po kilku sekundach "ładowania " się gry , wywala ją do pulpitu i pokazująsię reklamy Warrocka . Ma ktoś może podobny problem ?

@1361622928-U485574.pngswiatecki, byłem absolutnie pewien, iż z wprowadzeniem tego antyhacka, na samym początku pojawią się problemy z uruchomieniem gry. Jak widać, mój tok myślenia był jak najbardziej w porządku. Na początek proponuję pójść za przesłaniem przysłowia "pod latarnią zawsze najciemniej". Upewnij się, czy nie masz na dysku jakiegokolwiek oprogramowania, które może być wyłapywane przez XC, jako niedozwolone.

Opublikowano

Versis , dzięki za odpowiedź , jednak problem dalej jest nierozwiązany . Usunąłem antywirusa - nic nie pomogło , zmieniłem na inny - to samo .  Z szemranych programów mam tylko Daemona  , którego właśnie usuwam .

Opublikowano

Zainstalowanego mam Windowsa 7 Ultimate .

Siemka :) radze ci przeszukac komputer bo dostajesz crasha a crash jest powodowany programami udoskonaloncymi gry np game booster itd rozne probramy nie musisz miec go wlaczone wystarczy ze masz na kompie i crashe bedziesz mial po 2 - 3 min :) 

zrob tez reinstala warrocka odinstaluj go i usun stary folder po nim a nastepnie zainstaluj warrocka najlepiej robiac  nowy folder , to powinno pomoc 

popatrz tez na kompa za programami podrasowujacymi gry bo od nich leca crashe :) 

Opublikowano

Trzeba więcej pchać pieniędzy w kieszenie tych baranów krórzy nie potrafią zadbać o grę to będzie mniej błędów mniej hackerów crash roomów itd.... ;))) 

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...