Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L2 Classic.

Diukes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz moze czy bedzie kilka serwerow z roznymi ratami, czy tylko jeden z ratami x1? I skoro bedzie jak na c1, to znaczy ze na start nie dostaniemy nawet broni? :)

Opublikowano

Ilość serwerów zelży od ilości graczy. Coś tam pisali że zadecydują jak zbiorą 15k+ podpisów. Wiem też że drop adeny na rosyjskim wynosi 1/6 :D A to nie będzie tak że to będzie wgrana c1 tak jak na początku. Już z drobnymi update. Co tam się pozmieniało to ci nie powiem, aż tak się nie rozczytywałem, ale większość chyba znajdziesz  w linku co podałem, a jak byś nie znalazł to istnieje temat  z pytaniami do administracji, możesz zapytać ;) A, i to będzie serwer z abonamentem. Jak wysokim ? Jeszcze nie wiadomo, ale gracze spekulują że o 1/2 mniejszym niż dawniej przynajmniej, więc pewnie będzie to 5 euro/miesiąc czy coś takiego. Więc jak będzie p2p to nie będzie p2w i wszyscy będą zadowoleni :P

Opublikowano

Pomysł fajny, dobrze że o tym pomyśleli, ale czy to wypali :) 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...