Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdziany do kupienia?

yeon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chodzę do 1 gim w sóstej klasie miałem testy do historii oraz zakupiłem testy do matematyki. Teraz szukam testów do fizyki Eureka 2000 jednak nigdzie nie mogę znależć, jeśli miałby ktoś te testy, proszę napisać PW. Na chomikuj jest bardzo dużo profili które mają od groma testów z większości przedmiotów jednak trzeba wypełnić survey aby znać hasło... Czy to jest fake? Raz zrobiłem owy survey i o dziwo pobrałem hasło... nie działało pisałem PW do właściciela a ten się nie odezwał później jego profil został zablokowany. Proszę pomóżcie nie wiem gdzie znależć te testy.. nauczycielka jest okropna nie mogę się od niej nic nauczyć ..

Opublikowano

Jeśli nauczycielka jest okropna, to nie możesz nauczyć się w swoim zakresie? Chyba macie podręczniki, a jak czegoś nie wiesz zasięgnij do Internetu, uwierz mi lepiej na tym wyjdziesz niż na kupowaniu testów ;)

Opublikowano

Co to za chiński podręcznik, gdzie wzorów nie ma?

Mógłbyś podać zdjęcie całego tematu gdzie powinien być wzór, a go nie ma?

Opublikowano

A jakie to podstawowe wzory? Skoro nie ma takich w podręczniku to musiały być one już we wcześniejszych klasach. A nawet jak ich nie pamiętasz to chyba nie powinno być dla ciebie problemem znalezienie ich w internecie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Na Allegro i tego typu rzeczy masz książki z testami i zbiorami zadań ;), poszukaj sobie i z tego co widzę nie są drogie, porozmawiaj z rodzicami i ci kupią :)
Prawdopodobnie w internecie nie znajdziesz ich do pobrania więc musisz wydać te kilka groszy i zakupić je :).

Opublikowano

Ale w gimnazjum nauczyciele mają chyba dwie książki, jest to książka dla ucznia i książka dla nauczyciela, więc możesz na allegro kupić książkę dla nauczyciela, acz kolwiek nie wiem sama.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...