Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jaki tryb mape spawnu byście chcieli?

Spawn  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki spawn chcesz?

• Skyblock
      4
    • EasyHardcore
      4
    • Survival+Gildie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jako ze po kilku miesiącach zachciało mi sie budować wychodze z zapytaniem do was jaki spawn chcielibyscie zobaczyc do pobrania w najblizszym miesiącu na tym forum..

Ostatni i pierwszy spawn jaki udostępniłem: http://www.mpcforum.pl/topic/1341294-dl-%C5%9Bwi%C4%85teczna-mapa-spawnu-na-serwer-minecraft-survival/

Wybierajcie moge wybudować jeden z 3 podanych nizej spawnów:

1. Skyblock -

2. EasyHardcore -

3. Survival+gildie - 

W komentarzach mozecie mi napisać co dodać na konkretne mapy.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Chetnie zobaczyłbym spawn SkyBlock w klimatach kamienia :]

­

Opublikowano

Chętnie być zobaczył spawn SkyBlock w klimatach z kamienia :]

­

Chyba: "Chetnie zobaczyłbym spawn SkyBlock w klimatach kamienia" (coś się ci poprzewracało xD @MarekPL1 )

Skyblock. Ciekawe jak bd wyglądać.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Chyba: "Chetnie zobaczyłbym spawn SkyBlock w klimatach kamienia" (coś się ci poprzewracało xD @MarekPL1 )

Skyblock. Ciekawe jak bd wyglądać.

­

Dopiero wstałem, nie czepiaj się ;3

@topic

Dodaj jeszcze wyspę VIP i świniarkę do mapy SkyBLOCK ;3.

­

Opublikowano

Wg. mnie mógłbyś zbudować nowoczesną mapę skyblock. Chodzi mi o klimaty Kwarc/Blok Śniegu + Wełna jako ścieżka. Góry otaczające spawn. 

26_unnamed.png

Opublikowano

@MarekPL1

Wyspa vip załatwiona, nad swiniarka pomysle bo to przeciez skyblock. Co do wykonania to narazie jest jeden glos za klimatem sredniowiecza a drugi za nowoczesnym. Zobaczymy co ludzie jeszcze dadza jako propozycje.

Juz w styczniu chcialem cos dac ale mialem duzo spraw osobistych i nie wyrabiałem ;d http://i.imgur.com/qjj4bn7.pngto był ogolnie ksztalt wyspy. Takiego skarabeusza chcialem zrobic i budynki z sandstone,rynek na srodku targ itp. Wyspa vip miala byc w gornych odnozach tego skarabeusza tam gdzie powinien trzymac klejnot (tak jak na zdjeciach z egiptu)

Opublikowano

@AsherTivi

Tej mapy co podalem ssa juz nie mam, poszla wraz z formatem. Cos innego wymysle tylko potrzebuje konkretnych 20 glosow ludzi i wiekszosc zdecyduje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...